kasia_basia
Fanka BB :)
boli, tak szczypie właściwieCzy ciebie też tak boli po zastrzyku przez 10 minut? Czy po prostu słaba że mnie pielęgniarka? Tylko wpuszcze kropelke i czuje ból...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
boli, tak szczypie właściwieCzy ciebie też tak boli po zastrzyku przez 10 minut? Czy po prostu słaba że mnie pielęgniarka? Tylko wpuszcze kropelke i czuje ból...
Boli cię po zastrzyku?
Mnie to boli szczypie i nie wiem co jeszcze. Ale wolę się wtedy nie poruszać bo dosyć silnie to odczuwamboli, tak szczypie właściwie
Omg... Robię tak z 6 cm na prawo i dwa w dół od pępka raz po prawej raz po lewej. To jeszcze dalej robić?Czasami, ale raczej przez moment. Staraj się robic jak najniżej i z dala od pępka. Niestety często zostaja zgrubienia i robią się zrosty, przez co mogą być trudności z wkluwaniem. Ja robię je od 10stycznia
ZapraszamA ja Wam powiem, że mam ochotę na taką swojska kiełbache i ogóra kiszonego![]()
Mnie to boli szczypie i nie wiem co jeszcze. Ale wolę się wtedy nie poruszać bo dosyć silnie to odczuwama właśnie sobie robiłam i dopiero przestaje mnie boleć. Dzisiaj znów się wbić nie mogłam i do końca nie spuściłam bo tam jest taki pęcherzyk powietrza na końcu i boję się ze on zleci do mnie
![]()
No właśnie ten pęcherzyk nie schodzi wogole on jakby od tłoka jest.pukam pukac i nic i każda strzykawka tak ma. Chyba że to nie jest pęcherzyk tylko coś innego.ja nie wiem. A robie bardzo wolno ale im wolniej robię tym bardziej boli w trakcie bo ten lek już czuję. Wpuszczam tak z 10 -15 sekundTen pęcherzyk należy wypuścić przed robieniem zastrzyku. Jak na filmach, popukac strzykawkę i pęcherzyk będzie przy igle, delikatnie tłok nacisnąć do pierwszej kropelki i jużA dlaczego boli? Może za szybko robisz zastrzyk, może wolniej zrób? Może trafisz w naczynka?
Właśnie miałam napisać to samo, jak raz pęcherza nie usunęłam to bolało bardzo.Ten pęcherzyk należy wypuścić przed robieniem zastrzyku. Jak na filmach, popukac strzykawkę i pęcherzyk będzie przy igle, delikatnie tłok nacisnąć do pierwszej kropelki i jużA dlaczego boli? Może za szybko robisz zastrzyk, może wolniej zrób? Może trafisz w naczynka?