reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mnie to boli szczypie i nie wiem co jeszcze. Ale wolę się wtedy nie poruszać bo dosyć silnie to odczuwam :( a właśnie sobie robiłam i dopiero przestaje mnie boleć. Dzisiaj znów się wbić nie mogłam i do końca nie spuściłam bo tam jest taki pęcherzyk powietrza na końcu i boję się ze on zleci do mnie :p

Ten pęcherzyk należy wypuścić przed robieniem zastrzyku. Jak na filmach, popukac strzykawkę i pęcherzyk będzie przy igle, delikatnie tłok nacisnąć do pierwszej kropelki i już :) A dlaczego boli? Może za szybko robisz zastrzyk, może wolniej zrób? Może trafisz w naczynka?

Ten pęcherzyk należy wypuścić przed robieniem zastrzyku. Jak na filmach, popukac strzykawkę i pęcherzyk będzie przy igle, delikatnie tłok nacisnąć do pierwszej kropelki i już :) A dlaczego boli? Może za szybko robisz zastrzyk, może wolniej zrób? Może trafisz w naczynka?
No właśnie ten pęcherzyk nie schodzi wogole on jakby od tłoka jest.pukam pukac i nic i każda strzykawka tak ma. Chyba że to nie jest pęcherzyk tylko coś innego.ja nie wiem. A robie bardzo wolno ale im wolniej robię tym bardziej boli w trakcie bo ten lek już czuję. Wpuszczam tak z 10 -15 sekund

Właśnie miałam napisać to samo, jak raz pęcherza nie usunęłam to bolało bardzo.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry