reklama

Kto po in vitro?

reklama
A najlepsze jest to, że ostatnio 6 raczkami go straszylam :D

A jak zobaczył betę to stwierdził, że żadnego remontu nie będzie on się nigdzie nie wynosi :D
byliśmy wczoraj w sklepie i mówi o taki wózek dla bobasa kupimy i się odwraca a tam dziecko w tym sklepowy siedzi ;P Ale te chłopy głupie :P

Haha :) to już nieważne czy dwa Cy jedno :) boję sie tylko żeby czwórki nie było bo embriolog mnie ostrzegał ;) aby zdrowe!! A imiona jakieś się wymyśli :) dziewczyny a.po becie można stwierdzić ciążę mnoga?
Ale jak to embriolog ostrzegał? Że niby te dwa mogą się jeszcze podzielić? Szukałam ostatnio informacji w necie na ten temat, bo ja miałam podany jeden i zastanawiałam się czy może się podzielić i od czego to zależy? Miałaś podane 3dniowe tak? Czy przy 5 -dniowych już więcej wiadomo?

Ale jak to embriolog ostrzegał? Że niby te dwa mogą się jeszcze podzielić? Szukałam ostatnio informacji w necie na ten temat, bo ja miałam podany jeden i zastanawiałam się czy może się podzielić i od czego to zależy? Miałaś podane 3dniowe tak? Czy przy 5 -dniowych już więcej wiadomo?
Mówił że był taki przypadek gdzieś ostatnio. Mówił czy jestem świadoma tego że każde.moze się jeszcze podzielić na dwa :) mówię mu ze u mnie w.rodzinie bliźniaków nie ma a on ma to że to w niczym nie Przeszkadza :) trochę się przestraszylam ale będzie co ma być :) niech nam się w końcu uda :) ja miałam 3 dniowy

Dziewczyny co jeść? Dzisiaj jadę na zakupy i tak myślałam co kupić aby było wszystko ok i ogólnie dla zdrowia :) kompletnie nie mam pomysłu... Kupię orzechy i banany a resztę nie wiem

Oczywiście ze mogą i nie zależy od niczego nie zdaza się to często ale znajoma która miała podane 3 zarodki 2 średnie i 1 bardzo słaby i urodziła 4 dzieci i smiali się ze to ten słaby się podzielił . :laugh2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry