kasia_basia
Fanka BB :)
Jedz na co masz ochotę, byle ze sprawdzonego źródła i świeże. Z resztą sama zobaczysz jak Cię będą chęci na coś brały hehe. A ogranicz tuńczyka i surowe ryby i mięsa.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Można tylko najpierw trzeba zamrozić bo zabija to te bakterie ( łosoś wędzony ser pleśniowy szynka parmeńska )Pisanka nie wolno jesc serow plesniowych, surowych mies i surowych ryb.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Odważna ta znajoma, ale w sumie jak już decydujesz się na 3, to jedno więcej nie robi różnicy.Oczywiście ze mogą i nie zależy od niczego nie zdaza się to często ale znajoma która miała podane 3 zarodki 2 średnie i 1 bardzo słaby i urodziła 4 dzieci i smiali się ze to ten słaby się podzielił .![]()
To chyba o muchomorachJeszcze o grzybach słyszałam, żeby nie jeść

Ewunka Ty takie info masz pewnie z HiszpaniMożna tylko najpierw trzeba zamrozić bo zabija to te bakterie ( łosoś wędzony ser pleśniowy szynka parmeńska )
Dziewczyny co jeść? Dzisiaj jadę na zakupy i tak myślałam co kupić aby było wszystko ok i ogólnie dla zdrowiakompletnie nie mam pomysłu... Kupię orzechy i banany a resztę nie wiem