reklama

Kto po in vitro?

reklama
Oczywiście ze mogą i nie zależy od niczego nie zdaza się to często ale znajoma która miała podane 3 zarodki 2 średnie i 1 bardzo słaby i urodziła 4 dzieci i smiali się ze to ten słaby się podzielił . :laugh2:
Odważna ta znajoma, ale w sumie jak już decydujesz się na 3, to jedno więcej nie robi różnicy.

Znalazłam coś takiego
W zależności od dnia, w którym dokonał się podział zygoty, wyróżniamy typy ciąży bliźniaczej jednojajowej:

• dwukosmówkową, dwuowodniową (podział w 4. dniu; 30% ciąż bliźniąt jednojajowych)
  • jednokosmówkową, dwuowodniową (podział w 5.-8. dniu; 68% ciąż bliźniąt jednojajowych)
  • jednokosmówkową, jednoowodniową (podział od 9.-13. dnia; 2% ciąż bliźniąt jednojajowych)

reklama
Dziewczyny co jeść? Dzisiaj jadę na zakupy i tak myślałam co kupić aby było wszystko ok i ogólnie dla zdrowia :) kompletnie nie mam pomysłu... Kupię orzechy i banany a resztę nie wiem

Najważniejsze to żadnych sztuczności. I jak będziesz gotować to żadnych kostek rosolowych nie dodawaj. Jedz warzywa,owoce oczywiście myte i unikaj cytrusów i wątróbki. No i surowego mięsa i alkoholu ale to oczywiste. Resztę możesz jeść. No chyba ze cos zapomniałam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry