Ewunka
Fanka BB :)
Jeśli nie z muchomorem to możesz ale na pewno kupne odpadają kEj że czyli co pierogi z kapustą i grzybami odpadają????![]()
bo tam zamiast mięsa jest zmielony pies buda i łańcuch. .....Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jeśli nie z muchomorem to możesz ale na pewno kupne odpadają kEj że czyli co pierogi z kapustą i grzybami odpadają????![]()
bo tam zamiast mięsa jest zmielony pies buda i łańcuch. .....No wiemPisanka nie jedz juz tych pierogow, bo urosniesz i bedziesz po ciazy plakac.
Pierogi tucza i to jeszcze w takich ilosciach
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
będziemy fit mamuśki bez pierogow Pieczarki to nie grzybyA pieczarki???
można i grzyby i pieczarki . Tylko te czerwone z kropkami nieLadna z Ciebie dziewczyna i sie tylko upasiesz tymi pierogami.No wiemi tak jiz przytylam 4 kg przez 2 mc
po rzuceniu palenia
dlatego pytam co mogę kupić fit
będziemy fit mamuśki bez pierogow
![]()
No wiemi tak jiz przytylam 4 kg przez 2 mc
po rzuceniu palenia
dlatego pytam co mogę kupić fit
będziemy fit mamuśki bez pierogow
![]()
Haha no wlasnie trafilyscie na czas gdzie zjadłam pierogi dwa razy a od roku nie miałam.ich w.ustach bo byłam w ukLadna z Ciebie dziewczyna i sie tylko upasiesz tymi pierogami.
Jedz na smaka jak masz ochote, ale nie codziennie i nie takie ilosci.
Jedz wiecej miesa, warzyw, owocow.
Zeby dzieci mialy wszystkie witaminy i mineraly, no i oczywiscie Ty tez.
A pierozka to na smaka kilka sztuk i jak juz bardzo je lubisz to nie czesciej niz raz w tygodniu
Mamusia zrobiła na pod wieczorekLadna z Ciebie dziewczyna i sie tylko upasiesz tymi pierogami.
Jedz na smaka jak masz ochote, ale nie codziennie i nie takie ilosci.
Jedz wiecej miesa, warzyw, owocow.
Zeby dzieci mialy wszystkie witaminy i mineraly, no i oczywiscie Ty tez.
A pierozka to na smaka kilka sztuk i jak juz bardzo je lubisz to nie czesciej niz raz w tygodniu