reklama

Kto po in vitro?

reklama
Iga a dlaczego nie mozna cytrusow?

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

W sumie dokladnie to nie wiem czy to prawda ale słyszałam że dziecko bardziej narażone na kolke potem jest. To takie zabobony ale ja nie jadłam. Raz chyba tylko w święta się skusilam na pól mandarynki. Ale jak leżałam w szpitalu to byla dziewczyna co praktycznie zyla na mandarynkach wiec jak kto se uważa. Ja wolałam nie ryzykować.

No wiem :( i tak jiz przytylam 4 kg przez 2 mc :( po rzuceniu palenia :( dlatego pytam co mogę kupić fit :laugh2: będziemy fit mamuśki bez pierogow :(
Ladna z Ciebie dziewczyna i sie tylko upasiesz tymi pierogami.
Jedz na smaka jak masz ochote, ale nie codziennie i nie takie ilosci.
Jedz wiecej miesa, warzyw, owocow.
Zeby dzieci mialy wszystkie witaminy i mineraly, no i oczywiscie Ty tez.
A pierozka to na smaka kilka sztuk i jak juz bardzo je lubisz to nie czesciej niz raz w tygodniu;)

A pierozka to na smaka kilka sztuk i jak juz bardzo je lubisz to nie czesciej niz raz w tygodniu;)

Haha no wlasnie trafilyscie na czas gdzie zjadłam pierogi dwa razy a od roku nie miałam.ich w.ustach bo byłam w uk :)

Mamusia zrobiła na pod wieczorek

Załączniki

• 2016-04-16 17.35.44.jpg
    2016-04-16 17.35.44.jpg
    147,2 KB · Wyświetleń: 88
reklama
Hej dziewczyny
Gratuluje wszystkim dziewczyna z wysokimi betami!!!! Bardzo sie cieszę:)
Ja dziś miałam transfer, dr powiedział ze każdej pacjentce życzy takich zarodków i jak zapytałam jakie mam szanse to mówił ze na 80% sie uda zajść w ciąże!! Narobił mi nadziei, tym bardziej sie boje ze sie nie uda.
Co do diety to w ciąży nie można tatara ( wczoraj sobie zrobiłam), sera pleśniowego oraz wiem ze poronienia może powodować sok z malin, lepiej nie dodawać do herbatki :p a tak to wszystko dozwolone, nie ma tez co szaleć i przesadzać wszystko z umiarem i rozumem ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry