D
Deleted member 134305
Gość
Ewunka a oglądałas może ukraińska wersje "szczęście z probówki"? Szło jakiś czas temu na TVN style chyba
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dzięki!!!Przypominam że dziś o 20 in vitro Tlc
Wiesz statystyki 30 - 40 .ale 1 się uda zacz razem a innemu za 5 . Wiec zależy jak na to spojrzysz . Zależy np. Jeśli Twój problem to tylko brak jajowodow to Twoje procenty są inne niż kobiety która ma jajowody ale hormony jej szaleją i ma problem z endonetrium .....Haha ja mam.to samorozmawiałam z teściowa na.poczatku roku że za pół roku już 25 lat...A ona jakie 25 przecież 27 skończycie...ja tak liczę i liczę i kurka rzeczywiście!
To ja nawet nie wiedziałam jakie są szanse! Pytałam embriologa ile procent a on powiedział że sporo bo.dibre zarodkiale nadal nie wiedzialam ile
myślałam.ze.max 50 na 50
![]()
Kilka odcinków ale puszczają to jakoś po chińsku. ......nie ma ciągu tylko skakaja po odcinkachEwunka a oglądałas może ukraińska wersje "szczęście z probówki"? Szło jakiś czas temu na TVN style chyba
ProszęDzięki!!!

Tylko miesiącOjej jak ssuotkoo) czyli jestem starsza
![]()
Mi siostra chciała zrobic i niestety igła zatrzymała się i sie nie wbiła i dała mamieOj tak młodziutkie jaaasneedziewczyny dzisiaj się nie mogłam wbic tą igłą już mialam płakać nawet!