reklama

Kto po in vitro?

Hej dziewczyny
Gratuluje wszystkim dziewczyna z wysokimi betami!!!! Bardzo sie cieszę:)
Ja dziś miałam transfer, dr powiedział ze każdej pacjentce życzy takich zarodków i jak zapytałam jakie mam szanse to mówił ze na 80% sie uda zajść w ciąże!! Narobił mi nadziei, tym bardziej sie boje ze sie nie uda.
Co do diety to w ciąży nie można tatara ( wczoraj sobie zrobiłam), sera pleśniowego oraz wiem ze poronienia może powodować sok z malin, lepiej nie dodawać do herbatki :p a tak to wszystko dozwolone, nie ma tez co szaleć i przesadzać wszystko z umiarem i rozumem ;)
Super!!! I aż 80%? Myślałam że każde in vitro to jakieś 30-40% ale.co.ja tam.wiem! truskawka a ty też rocznik 89? Jakiego miesiąca? :)

reklama
Dokładnie 30- 40 % to jest statystyka całej kliniki a niby te 80% to indywidualnie zależy od zarodka i od pacjentki.
Pisanka tak tez mam 27 lat, szczerze to zatrzymałam sie na 25 i jakby mnie ktoś na szybko zapytał to bym musiała sie chwile zastanowić :D

Dokładnie 30- 40 % to jest statystyka całej kliniki a niby te 80% to indywidualnie zależy od zarodka i od pacjentki.
Pisanka tak tez mam 27 lat, szczerze to zatrzymałam sie na 25 i jakby mnie ktoś na szybko zapytał to bym musiała sie chwile zastanowić :D
Haha ja mam.to samo :) rozmawiałam z teściowa na.poczatku roku że za pół roku już 25 lat...A ona jakie 25 przecież 27 skończycie...ja tak liczę i liczę i kurka rzeczywiście!
To ja nawet nie wiedziałam jakie są szanse! Pytałam embriologa ile procent a on powiedział że sporo bo.dibre zarodki :) ale nadal nie wiedzialam ile :) myślałam.ze.max 50 na 50 :)

reklama
Ja tak naprawdę teraz dopiero zauważyłam jak ten czas leci. Jak niedawno a jednak dawno byłam w liceum. Zaczynam.rozumiec strach starych ludzi gdzie młodzi umysłem sa zamknięci w starych ciałach. Mi się wydaje że.ja nigdy nie dorosne i będę niezłą wariatka na stare lata :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry