Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Niektorym encorton podwyzsza tsh.Westi ja też mam gorszy czas. Może to jakieś przesilenie wiosenne. Ty będziesz miała przede mną crio, wcześniej miałas @. Który dziś Twój dc?
Laski co z tym TSH? Coś mi spać nie daje. Czy mozliwe że estrofem podwyższa TSH? W lutym TSH 1.19 w kwietniu 2.78, zrobilam ft3 3,05 i ft4 1,42 czyli generalnie wszystko w normie ale to TSH powinno być w okolicy 1 nie?!
Ja się zakochałam w escape roomach i co weekend prawie gdzieś się zakopujemy w zagadkach![]()
Nie musi być kolo 1.Westi ja też mam gorszy czas. Może to jakieś przesilenie wiosenne. Ty będziesz miała przede mną crio, wcześniej miałas @. Który dziś Twój dc?
Laski co z tym TSH? Coś mi spać nie daje. Czy mozliwe że estrofem podwyższa TSH? W lutym TSH 1.19 w kwietniu 2.78, zrobilam ft3 3,05 i ft4 1,42 czyli generalnie wszystko w normie ale to TSH powinno być w okolicy 1 nie?!
Ja się zakochałam w escape roomach i co weekend prawie gdzieś się zakopujemy w zagadkach![]()
No nic jutro się wyjaśni. Trzymajcie kciuki za mnie a ja oczywiście za Was wszystkie a.szczególnie za jutrzejsze wydarzenia.Bety testy nie są wiarygodne pamiętajMi 9dpt ledwo widoczna wyszła, a popatrz beta jest
![]()
Nie biore encortonu.
Mam nadzieję, ze tak właśnie jest
Oo przypomniałaś mi miodzie![]()
Wierzę, że ten kropek z Tobą zostanie :-) Postaraj się myśleć pozytywnie- on tam pewnie właśnie się u Ciebie zadomowił. Nastawienie ma znaczenie, a jak sama piszesz- tylu dziewczynom się udaje,więc czemu u Ciebie miałoby być inaczej? :-)Butterfly - no jednego wzięłam w trzeciej dobie ale jesli pozostałe padły to znaczy ze jakieś słabe są, przy poprzednim podejściu miałam identyczny scenariusz i nic z tego nie wyszło, dlatego teraz tez nie przewiduję.
Westaice - dlaczego boisz się crio? Ja tam wierzę w śnieżynki.
Martka - spokojnie, nic nie wykraczesz
Bety72 - znam uczucie pesymizmu ale kurcze, tylu dziewczynom się udaje, wykrzesaj w sobie wiarę, ja Ci mocno kibicuję.