reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kręgosłup mnie nadal boli. Czasem czuję brzuch jak na @ ale to sekunda i przechodzi. Czuję macice czasem kłuje i boli pochwa chyba..tzn.gdzies tam.czuje coś czasem. Jedynym.problemem jest ze od 2 dni co bym nie jadla mam.od razu duszności. Jem bardzo.malo. Na śniadanie kanapkę obiad i kolacja owoc. I wystarczy że ugryze i już mam duszności. Mam nerwice która się tak często objawiala ale nie przy jedzeniu i już kilka lat nie miałam.napadu duszności tylko bardziej serca...

Ostatnia edycja:
Pisanka - tak to ja bym chciała tysiaka przegrać nawet:) gratulacje:)

Truskawka89 - Ja tez na to liczyłam, ochydnie sie czuje po tych hormonach, nie znoszę tego. Niestety boje sie ze albo podejmę kolejna próbę albo bede musiała sie poddać:(

Pisanka co do kapusty to ja też dziś mam zamiar gotowac, robie łazanki z kapustą, pieczarkami i kiełbaską mniam :D
Megi ja nawet sie dobrze czułam po hormonach tych w brzuch, teraz natomiast po progesteronie jestem mega nerwowa, szczegolnie w stosunku do mojego m. po prostu tak mnie wkurza, mam ochote podejsc i mu przywalic bez powodu-a normalnie nigdy sie nie kłocimy ehhh. Za to swojego syna traktuje jak dzidziusia, najchetniej bym go zawineła w kocyk i lulała, mimo ze ma prawie 2,5 roku

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry