kasia_basia
Fanka BB :)
Woooow [emoji79][emoji79][emoji79]
Już na usg będzie widać.
Już na usg będzie widać.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Megi :* gdyby człowiek wiedział, że się przewróci to by się odrazu położył.Wlasnie nie umiem, boję się porażki, chyba po prostu wolę się nastawić negatywnie na wszelki wypadek. Moj zarodek nawet nie był słaby, embriolog powiedziała ze ten jeden jest ładny, ale poprzednio tez jeden był ładny i boje sie ze historia się powtórzy.
Odnośnie Twojej sytuacji to ja akurat wierzę w crio. Organizm jest w lepszej kondycji a rozmrożony zarodek to juz prawdziwy twardziel, taki się nie podda![]()
Chyba będą bliźniaki
Czy to bliźniakiBeta ...1650 prawie zemdlałam jak zobaczyłam. Dojechałam do domu na autopilocie i nie wychodzę z szoku
Chyba to będzie tak zwana pecherzykowa .Boze dziewczyny na przemian ryczę ze szczęścia i się śmieje. Do tej pory to ja tylko gratulowałam czy widziałam takie wyniki ale nigdy nie były moje. Dlatego nie moge wyjść z szoku.
Wizyta 28.04. - nie wiem jak ją nazwać bo jeszcze nigdy nie doszłam do tego etapu![]()