Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ObyWygrasz obstawiam ok 800
Jak dla mnie to tylko stresowanie kobiety. Później od bety do bety w sresie jesteś, bo nie wiesz jaka będzieEw robią. Jakiś cel w tym może i maja, ale jak dla mnie jest to niepotrzebne stresować ie kobiety.
Megi Ty w piątek miałaś transfer tak?Anika - gratulacjecudowne wieści z rana
Wpisz mnie pls na 27 na betę
Ewunka - to ja dla odmiany zaniżam statystki, u mnie na 8 zdolnych było 5, zaplodnily sie 3, jeden mam w sobie a pozostałe nie dotrwały do piątej doby. Obstawiam tez wiek, trzy lata temu przy podobnej liczbie jajeczek miałam piec zarodków i dwa doszły do blastocysty.
Najki - to juz bliskolubiłam ten okres, bo szczęście i podniecenie, teraz juz nie jest tak lekko
Nie no u Ciebie jest jak statystyka mówi z8 bylo 5 zdolnych ( mniej więcej 80 %. ) z 5 to . 3 się zaplodnily a z 3 ten 1 (30% ) który masz w sobie to dzidziuś .Anika - gratulacjecudowne wieści z rana
Wpisz mnie pls na 27 na betę
Ewunka - to ja dla odmiany zaniżam statystki, u mnie na 8 zdolnych było 5, zaplodnily sie 3, jeden mam w sobie a pozostałe nie dotrwały do piątej doby. Obstawiam tez wiek, trzy lata temu przy podobnej liczbie jajeczek miałam piec zarodków i dwa doszły do blastocysty.
Najki - to juz bliskolubiłam ten okres, bo szczęście i podniecenie, teraz juz nie jest tak lekko