iga2421
Fanka BB :)
Dopiero za tydzień
A mozesz zadzwonic czy cos do swojego lekarza i zapytac co robic?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dopiero za tydzień
Od kapusty mam wzdęcia . I mam zapas pierogów mamusia zrobiła ze 300 .....mogę ci pierogi wysłać z kapustą ;p
jeju nie mogę ochłonąć nie wierzę![]()

coś gna ta moja beta![]()
No to ja liczę że za drugim razem ta dobra ręka zadziałaTak. Bardzo mila i wszystko na spokojnie tlumaczy. Wczesniej bylam u Langner to nie mam po niej dobrych wspomnienNo i nasza pani doktor jak dla mnie ma dobra reke bo za pierwszym razem mi sie udalo
![]()
Narazie poczekam, pojde jeszcze raz do wc sprawdze czy leci cos jeszcze jest... Jak bedzie to oczywiście jakos sprobuje sie do niego dodzwonic chociaz zawsze z tym problem jest...A mozesz zadzwonic czy cos do swojego lekarza i zapytac co robic?
No to ja liczę że za drugim razem ta dobra ręka zadziałaza pierwszym razem chyba za bardzo się denerwowałam wszystkim i może dlatego nie wyszło..teraz nabraliśmy lekkiego dystansu i jakoś tak spokojniej podchodzimy. Ale jej podejście jest super, wiem że nie mam głupich pytań, na wszystkie cierpliwie odpowie i bierze pod uwagę wszystkie moje sugestie
![]()
życz mi parki proszeeeeOd kapusty mam wzdęcia . I mam zapas pierogów mamusia zrobiła ze 300 .....
W nagrodę życzę sobie
By Twoja ciąża dalej szła w tak pięknie i zakończyła się w wyznaczonym terminie zdrowym bobasem albo dwoma ( stawiam na 2 chłopaki )