Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O matko kiedy ja tak ważyłamja w ciągu 10 m-cy schudłam 10 kg, ale w anglii pracowałam fizycznie + szpital się też wtedy do tego przyczynił. Ale juz nadrobiłam te zgubione kilogramy
Ja przy 160cm waże 58
Ściskam mocno <3 Tulę <3 RozumiemWiem. Jednak.decyzja podjęta. Naprawdę jest super. Mogło by być wspaniale ale mój organizm już jest Zmęczony. To już naprawdę igranie troszkę. Co transfer to już przyswajanie.leków było gorsze co było widać po prg. Zresztą skarpety już opróznione [emoji1]
Napisane na D2005 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też podejrzewam, że encorton dziwnie na mnie działa. Bóle głowy mam odkąd zaczęłam brać antyki. Jestem zmarzluchem, a też mam ostatnio uderzenia gorąca :-/Ale progynove brałam juz wcześniej i nic. Dlatego encorton mi wpadł. Poza tym mam napady gorąca.chyba, że to zbieg okoliczności.
To mówisz, że koło 6.05 masz transfer??
No już Ci opowiadam. Mój doktorek twierdzi że od dzisiaj na 5dobie transfer, że endo jest na tyle ładne że nie czekamy. Nie wiem o co chodzi z tym prg że ma rosnąć to wiem ale że jeden dzień różnicy tl może dużo szkody robić? No kurde mi nic nie mówił że jutro jest jakiś dzień 0 itd.. Zawsze jeśli miałam sty!ulowane cykle to owulki były szybciutko... Kurde zmartwilas mnie. Ogólnie to mi nie zalecał przy pierwszym transferze embryoglue, więc myślę jeszcze nad tym. Ze zwolnieniem też się zastanawiam ale po dzisiejszej stłuczce chyba wezme wolne do bety, bo dojeżdżam prawie 30km w jedną stronę i po dzisiaj mam jeszcze większego stresa.... A ty bierzesz zwolnienie? Śmiesznie że się spotkamy. Mam nadzieję że twój doktroek będzie miał "rękę"Falka a co z resztą? Leki itp?
aaa a co do tego TSH to mam się nie martwic, najlepiej jakby było do 2,5 ale wolne są ok i tarczyca tak skacze więc mam ją mieć na oku poprostu.