ewelin86
Fanka BB :)
Zobaczysz w poniedziałek powtórzysz i wszystko będzie ok Głowa do góryLekarz mówił, że jest bardzo dobre. Oby tak było z tą implantacja. Dodam, że to były dwa zarodki 8A.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zobaczysz w poniedziałek powtórzysz i wszystko będzie ok Głowa do góryLekarz mówił, że jest bardzo dobre. Oby tak było z tą implantacja. Dodam, że to były dwa zarodki 8A.
Wiesz ja kiedyś ( przed operacja ) zareagowalam na fostipur 75 po 5 zastrzykach tak ze ja przerwali bo spuchly mi jajniki i miałam początek hiper stymulacji .........w sumie racja, ale np pierwszym razem lepiej na tym wyszłam i chyba mniejsze dawki brałam

No to pozostaje czekać do powtórnego badania i zobaczyć przyrost czego Ci życzęLekarz mówił, że bardzo dobre.
Mam nadzieję. Dziękuję za wsparcie :-)Zobaczysz w poniedziałek powtórzysz i wszystko będzie ok Głowa do góry![]()
:-)No to pozostaje czekać do powtórnego badania i zobaczyć przyrost czego Ci życzę
Hej dziewczyny
Miłego dnia wszystkim życzę
Martka widzę, że szalejesz z tą betąSuper naprawdę
Martka a przypomnij ile miałas podanych zarodków?
Piśka a jakie endo miałaś? Może później miałaś implantacje