Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Anika,
i tak sie rozwiazuje problemypizamy sa git,a ja szukam wlasnie rekawiczek
i ide z piesami,sniegi tornado im nie przeszkadza
![]()
Oczywiście ze stażyści musza się gdzies uczyć i sama wolałabym kiedykolwiek trafić do lekarza który ma dobra praktykę niż do takiego co to głównie z książek wszystko wie ale chodzi poprostu o zwykly wstyd ze leze z rozwalonymi nogami a tu tylu ludzi się na mnie patrzy.
Jasne, caly porod ,to cholernie wstydliwa,nieprzyjemna sytuacja...Nie znam nikogo kto by mi powiedzial,ejjjj,bylo super,moge tak co tydzien
Trzeba sie na to nastawic i nie oczekiwac fajerwerkow,dochodza do tego i takie sytuacje o ktorych piszecie,kiedy trzeba dziecko ratowac,a nie stwarzac inymna atmosfere.Dobre ,jest to ,ze to czesto nieludzkie traktowanie na porodowce sie zmienia,bo ludzie maja wybor ,bo sie informuja,rozmawiaja...szpitale sie boja zlej famy.
Moim zdanie na cokolwiek bys nie patrzyla wszystko ma dwie strony,tak samo jak sa cudowne polozne i kompletnie do d....
a potem,z czasem sie to zapomina i to jest najlepsze![]()
ktoś tu napisał, że nie wie, jak się ubierać, bo rano mróz, popoludniu wiosna w pełni - zgadzam się! jeszcze sobie myslę, ubierz się ciepło, bo się przeziebisz i takie tam, a potem się grzeje :/ baletki siedza w szafie i krzyczą, że chca wyjsc, spódnice i sukienki to samo, a spodnie piszczą, że przytyłam i ciasno nam wszytskimpojde dzis w piżamie!
Dzięki bo nie wiedziałam dlaczego, a wizyta jutro dopiero. A powiedz mi to szkodzi jakbym używała?
ja pisałam, odnośnie spodni mam to samo :/ przez te leki przytyłam i praktycznie we wszystkich spodniach wyglądam jak parówka w kondonie :/[/QUOT
ja mam ten problem, że nogawki wiszą, a w pasie ciasno i dłuzsze siedzenie w takich portkach odpada :/