reklama

Kto po in vitro?

Melduję się :)
Udało się pobrać 8 komórek. Ostatnio było 15...
No nic, mam nadzieję, że tym razem idziemy na jakość, a nie ilość.
Obolała jestem konkretnie, także leżę.

Dziewczyny, którym się dziś nie udało - bardzo mi przykro :( nie poddawajcie się.
Serduchem z Wami.

Co do męża, to wiem, że Wasi są fajni...ale najlepszy to jest mój :p
;-) ;);-) ;)

reklama
Melduję się :)
Udało się pobrać 8 komórek. Ostatnio było 15...
No nic, mam nadzieję, że tym razem idziemy na jakość, a nie ilość.
Obolała jestem konkretnie, także leżę.

Dziewczyny, którym się dziś nie udało - bardzo mi przykro :( nie poddawajcie się.
Serduchem z Wami.

Co do męża, to wiem, że Wasi są fajnie...ale najlepszy to jest mój :p
;-) ;);-) ;)

O. No i tak zapładniacie 6, więc pewnie będzie tam dojrzałych 6 spokojnie :) Super... Jutro dzwonią? :*:*:* 3mam kciuki Kochana :)

Wieeem, wiem dziewczyny :)
Rok więcej to i produkcja słabsza :P
Mam nadzieję, że ładne zarodki powstaną :)
Tak Moniś, jutro czekam na tel.
Anika transfer 2.05 :) Ostatnie badanie progesteronu było w poniedziałek i był OK, więc jedziem z koksem! :D

Bardzo się cieszę:) takie wiadomości uwielbiam! to teraz rośnijcie zdrowo i spokojnie:) a wizytę mamy tego sameg dnia, więc bedzie zalew pozytywnych wieści:))

wiem, że jesteś rozczarowana, ale naprawdę nie masz powodów do narzekania - niestety, bardzo często transfery są odraczane albo ze względu na ryzko hiperstymulacji, albo ze względu na wysoki progesteron. wiele z nas to przechodziło, czekało miesiąc i się opłacało:) masz ogromną ilośc komorek, wybiorę najlepszą szóśtkę i zapłodnią, a resztę zamrożą:) ciesz się dziewczyno, że jest z czego wybierać!
od 2dc zaczniesz brać tabletki, koło 13dc pojedziesz na podgląd i wyznaczą Ci termin transferu:) głwoa do góry!

Lile :( kurcze, przykro mi bardzo. mam nadzieję, że na innych lekach lepiej zareagujesz!

Westi, trzymasz pion?:)
A to jeżeli transfer mam odroczony do następnego cyklu to hiperstymukacja mi juz nie grozi?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry