reklama

Kto po in vitro?

reklama
Moj maz lubi ugotowac cos fajnego, zeby to fajnie przyprawic tak dokladnie przyrzadzic. I robi naprawde przepyszne pikantne skrzydelka, sam robi marynate, robi sam pizze meksykanska, robi najlepsza jajeczniczke, uwielbiam jego spagetti sam robi sosik. Ostatnio jak bolal mnie brzuch to i zaczal malemu zupy gotowac.

Ktoregos razu jak moj M byl na urlopie to wrocilam w sobote z pracy a on caly dom wysprzatal az lsnilo i obiad ugotowal a mi pozostalo tylko odpoczywac ale jak to ja po obiedzie mowie ze moze bym ciasto na niedziele upiekla a on na to ze tyle sie narobil zebym mogla sobie spokojnie odpoczywac to ja jeszcze ciasto wymyslilam:P

T
Ewelina ale Ci zazdroszcze!! cudownie jest zobaczyc mała kropkę :) bedziecie miec najlepszy prezent pod choinkę ever!!! :):):)
Multikaczorku a co robicie z resztą komórek? mrozicie? ja tez jestem w podobnej sytuacji, tez muszę tyle czekac :/ ALE z drugiej strony po punkcji czułam się fatalnie, nie miałam hiperki a brzuch wzdęty był, moze dlatego się u mnie nie udało, może teraz po przerwie szanse są wieksze!!
Agatek tez pamietam przy 1szej ciazy test o 5 rano, pozniej lecialam budzic m. i wołałam ze bedzie tatą :)

Tak resztę zamrażamy ;) w razie czego ;)

Ale mamy emocjonujący dzień!

KWIECIEŃ

27: Hess - usg polowkowe
27: Megi - betowanie
27: ewelina86 - wizyta pecherzykowa
27: malutkikaczorek – punkcja
27: butterfly1331 – podgląd w czasie stymulacji
27: rybka14 – wyniki bety

28: martka83 - wizyta pecherzykowa
28: madzionga - wizyta u gin prowadzącej
29: annemarie - usg i badanie endo
29: Natalia89 - podgląd w czasie stymulacji
29: Hess - wizyta u gin prowadzącego ciaze
29: Annemrie – punkcja dawczyni :)

MAJ

2: Nikaa - wizyta u gin prowadzącego ciążę
¾: Annemarie - transfer :)
4: olusja1987 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
4: szila09 - wizyta u gin prowadzącego ciaze
4: kasia_basia - wizyta serduszkowa
5: onadlaniego - wizyta u gin prowadzacego ciążę
5: koralik83 - wizyta w klinice i dalszy plan dzialania
5: pisanka89 - wizyta pecherzykowo-serduszkowa
6: westaice - betowanie
6: Falka302 – betowanie
6: Ilka – betowanie
10: strawbelka – wizyta serduszkowa
11: anika - wizyta u gin prowadzącej ciaze
11: ewelin86 – wizyta serduszkowa
12: Ewa651 - usg polowkowe
16: olusja1987 - usg genetyczne w I trymestrze
19: aniolkowa.mama - wizyta u poloznej
21: MartiniM - wizyta u gin prowadzącej ciaze
21: Madzionga – usg połówkowe

CZERWIEC
1: anika - usg polowkowe

Dziewczyny, skontrolujcie kalendarz i zgłoście ewentualne zmiany czy nowe wydarzenia ;)

Aniko prosze o wpisanie mnie na 11 maja na wizytę serduszkową :)

Lekarz powiedzial,że ciąża przebiega prawidłowo. Wszystko w jak najlepszym porządku :) Mój Maluszek ma chyba 10mm - bo to może ten pęcherzyk ma tyle:) Jest pęcherzy i pęcherzyk żółciowy :) Prawie sie popłakałam jak mi to mówił i pokazywał :)
M wszedł później i wypytał lekarza o wszystko :) Nawet zaczeliśmy się śmiac z mojego M, bo zadał głupie pytanie :p
"Wiem, że na to pewnie wpływu nikt nie ma, ale czy nie można opóźnić daty porodu?" :D
Jestem już spokojna, pewnie znów zaczne się bać przed kolejna wizytą :)

Bardzo się cieszę:) takie wiadomości uwielbiam! to teraz rośnijcie zdrowo i spokojnie:) a wizytę mamy tego sameg dnia, więc bedzie zalew pozytywnych wieści:))

Jestem po punkcji i siedzę i rycze ;( pobrano 22 komórki ale transfer odroczony o 1 cykl bo za dużo komórek i mogłoby to byc ryzykowne ;( jestem załamana i mam juz wszystkiego dość

wiem, że jesteś rozczarowana, ale naprawdę nie masz powodów do narzekania - niestety, bardzo często transfery są odraczane albo ze względu na ryzko hiperstymulacji, albo ze względu na wysoki progesteron. wiele z nas to przechodziło, czekało miesiąc i się opłacało:) masz ogromną ilośc komorek, wybiorę najlepszą szóśtkę i zapłodnią, a resztę zamrożą:) ciesz się dziewczyno, że jest z czego wybierać!
od 2dc zaczniesz brać tabletki, koło 13dc pojedziesz na podgląd i wyznaczą Ci termin transferu:) głwoa do góry!

Lile :( kurcze, przykro mi bardzo. mam nadzieję, że na innych lekach lepiej zareagujesz!

Westi, trzymasz pion?:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry