koralik83
Fanka BB :)
No to teraz lez i pachnij :*Dziewczyny plamienie ustalo.
Od rana nic nie ma.
Tylko resztki z lutinusem mi wyplywaja.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to teraz lez i pachnij :*Dziewczyny plamienie ustalo.
Od rana nic nie ma.
Tylko resztki z lutinusem mi wyplywaja.
Moj maz lubi ugotowac cos fajnego, zeby to fajnie przyprawic tak dokladnie przyrzadzic. I robi naprawde przepyszne pikantne skrzydelka, sam robi marynate, robi sam pizze meksykanska, robi najlepsza jajeczniczke, uwielbiam jego spagetti sam robi sosik. Ostatnio jak bolal mnie brzuch to i zaczal malemu zupy gotowac.
Wynik negatywny, dziekuje Wam wszystkim za kciuki.
Rybka - czekam na Twoj wynik, zeby okazał sie jednak pozytywny. Kciuki zaciśnięte.
Ewelina ale Ci zazdroszcze!! cudownie jest zobaczyc mała kropkębedziecie miec najlepszy prezent pod choinkę ever!!!
Multikaczorku a co robicie z resztą komórek? mrozicie? ja tez jestem w podobnej sytuacji, tez muszę tyle czekac :/ ALE z drugiej strony po punkcji czułam się fatalnie, nie miałam hiperki a brzuch wzdęty był, moze dlatego się u mnie nie udało, może teraz po przerwie szanse są wieksze!!
Agatek tez pamietam przy 1szej ciazy test o 5 rano, pozniej lecialam budzic m. i wołałam ze bedzie tatą
Tak resztę zamrażamyw razie czego
![]()
Aniko prosze o wpisanie mnie na 11 maja na wizytę serduszkową
Lekarz powiedzial,że ciąża przebiega prawidłowo. Wszystko w jak najlepszym porządkuMój Maluszek ma chyba 10mm - bo to może ten pęcherzyk ma tyle
Jest pęcherzy i pęcherzyk żółciowy
Prawie sie popłakałam jak mi to mówił i pokazywał
M wszedł później i wypytał lekarza o wszystkoNawet zaczeliśmy się śmiac z mojego M, bo zadał głupie pytanie
"Wiem, że na to pewnie wpływu nikt nie ma, ale czy nie można opóźnić daty porodu?"
Jestem już spokojna, pewnie znów zaczne się bać przed kolejna wizytą![]()
Jestem po punkcji i siedzę i rycze ;( pobrano 22 komórki ale transfer odroczony o 1 cykl bo za dużo komórek i mogłoby to byc ryzykowne ;( jestem załamana i mam juz wszystkiego dość