najki
Fanka BB :)
No właśnie trochę obolałaNajki super! Z Twoich postow az bije uśmiecha jak sie czujesz? Czekamy na info jutro po tel od embriologa.
Strawbelka dobrze, że plamienie ustało. Kciuki za przyrost bety!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No właśnie trochę obolałaNajki super! Z Twoich postow az bije uśmiecha jak sie czujesz? Czekamy na info jutro po tel od embriologa.
Ja ??? odpoczywac? wrocilam z pracy, potem piesy ,potem gimnastyka i ogolnie napierdziela mnie ,ze hejAnn odpoczywa sz? Jak kręgosłup?
Estradiol u mnie był nadtrpujscy:Strawbelka,
czyli byl jakis krwiaczekciesze sie ,ze juz spokoj.
Najeczka-mam po tobie transfer,takze bedziemy razem panikowac(z Toba zawsze
)
Megi, Rybka -*******psitulam
malutki kaczorek- wiesc bomba,wierz mi ,ze ten transfer odroczony to zaden problem,chociaz wkurza. Jak z tych 25 polowa sie pieknie rozwinie ,to byla to pierwsza i ostatnia symulacja. Druzyne pilkarska bedziesz miala
oprocz tego 2 tyg, szybko zlaca i na luzaka zaciazyszmialas badane wartosci estradiolu?
No i 22 pecherzyki pobrane ale nie wiadomo ile jest dobrej jakościEstradiol u mnie był nadtrpujscy:
20 kwietnia 550,9
22 kwietnia 989,4
25 kwietnia 2858
Progesteron 25 kwietnia 1,27 (w ten sam dzień wieczorem podany zastrzyk na owulacje).Czy zatem grozi mi hiperstymulacja? ;(((
Estradiol u mnie był nadtrpujscy:
20 kwietnia 550,9
22 kwietnia 989,4
25 kwietnia 2858
Progesteron 25 kwietnia 1,27 (w ten sam dzień wieczorem podany zastrzyk na owulacje).Czy zatem grozi mi hiperstymulacja? ;(((