reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ann odpoczywa sz? Jak kręgosłup?
Ja ??? odpoczywac? wrocilam z pracy, potem piesy ,potem gimnastyka i ogolnie napierdziela mnie ,ze hej ;)
Jutro ostatni dzien w pracy, potem ide do lekarza po zwolnienie .W sumie fajnie wyszlo,bo ten urlop co teraz mam,bede miala potem ,a teraz L4. Chociaz cos pozytywnego:)
moj najlepszy Mann na swiecie ( tez takiego posiadam;) ) leci jutro do Czech w wiadomych celach:) mowi do mnie...jakbym sie w domu nie mogl bzyknac??? musze z konca swiata do jakiejs dziury w Czechach leciec ;)
OMG ;)

Strawbelka,
czyli byl jakis krwiaczek;) ciesze sie ,ze juz spokoj.

Najeczka-mam po tobie transfer,takze bedziemy razem panikowac :)(z Toba zawsze ;) )

Megi, Rybka -*******psitulam

malutki kaczorek- wiesc bomba,wierz mi ,ze ten transfer odroczony to zaden problem,chociaz wkurza. Jak z tych 25 polowa sie pieknie rozwinie ,to byla to pierwsza i ostatnia symulacja. Druzyne pilkarska bedziesz miala;)
oprocz tego 2 tyg, szybko zlaca i na luzaka zaciazysz :) mialas badane wartosci estradiolu?

No kurczę to teraz boje sie żeby tej hiperki nie było ;( ile dni po punkcji moze sie pojawić? W klinice na punkcji była dzisiaj dziewczyna która po hiperce 3 tyg leżała w szpitalu i wyszła po tym czasie na własne zadanie ;(

Strawbelka,
czyli byl jakis krwiaczek;) ciesze sie ,ze juz spokoj.

Najeczka-mam po tobie transfer,takze bedziemy razem panikowac :)(z Toba zawsze ;) )

Megi, Rybka -*******psitulam

malutki kaczorek- wiesc bomba,wierz mi ,ze ten transfer odroczony to zaden problem,chociaz wkurza. Jak z tych 25 polowa sie pieknie rozwinie ,to byla to pierwsza i ostatnia symulacja. Druzyne pilkarska bedziesz miala;)
oprocz tego 2 tyg, szybko zlaca i na luzaka zaciazysz :) mialas badane wartosci estradiolu?
Estradiol u mnie był nadtrpujscy:
20 kwietnia 550,9
22 kwietnia 989,4
25 kwietnia 2858
Progesteron 25 kwietnia 1,27 (w ten sam dzień wieczorem podany zastrzyk na owulacje).Czy zatem grozi mi hiperstymulacja? ;(((

reklama
Estradiol u mnie był nadtrpujscy:
20 kwietnia 550,9
22 kwietnia 989,4
25 kwietnia 2858
Progesteron 25 kwietnia 1,27 (w ten sam dzień wieczorem podany zastrzyk na owulacje).Czy zatem grozi mi hiperstymulacja? ;(((

Ja przy estradiolu 2450 miałam 5 komórek z tego 4 dojrzałe a reszta to maleństwa były , póki co hiperki nie ma , ale ja przy żadnej stymulacji nie miałam nawet wtedy jak miałam 11 dojrzałych komórek .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry