malutkikaczorek
Fanka BB :)
I sie martwię jak nie wiem co ta hiperka
myślicie ze po moich wynikach bardzo mi to zagraża?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No ja miałam 22 komórki i to dużo dlatego odroczyli transfer.A po ilu dniach od punkcji moze przyjść hiperka a po ilu mogę byc spokojna ze jej nie bedzie?Ja przy estradiolu 2450 miałam 5 komórek z tego 4 dojrzałe a reszta to maleństwa były , póki co hiperki nie ma , ale ja przy żadnej stymulacji nie miałam nawet wtedy jak miałam 11 dojrzałych komórek .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No ja miałam 22 komórki i to dużo dlatego odroczyli transfer.A po ilu dniach od punkcji moze przyjść hiperka a po ilu mogę byc spokojna ze jej nie bedzie?
I sie martwię jak nie wiem co ta hiperkamyślicie ze po moich wynikach bardzo mi to zagraża?
I sie martwię jak nie wiem co ta hiperkamyślicie ze po moich wynikach bardzo mi to zagraża?
Na razie ,to ci zagraza tylko to ze bedziesz potrzebowala duzo pokoi dla dzieci,Na jedna dojrzaly komorke przypada od 200-300 jed. estradiolu ,wiec powinnas sie cieszyc ,bo to juz dobrze rokuje.
Hiperka lubi sie rozwijac pare dni po punkcji,wiec musisz odczekac,rozne zrodla,roznie pisze,ze zaczyna sie od 4000,inne od 6000 .Ja mialam przy 2600 mala tez. Nie boj sie hiperka nie gryziebedzie sie cos dzialo ,pisz
bedziemy myslec w jaka strone to idzie.Mialas pobrane duzo komorek,wiec licz sie z tym ze moga cie bolec poklute jajniki. To tez nic strasznego...najwazniejszy piekny wynik,a reszta sie pouklada
![]()
Trochę boli mnie tak jakby żołądek i juz dwa razy w toalecie byłam ;(Na razie ,to ci zagraza tylko to ze bedziesz potrzebowala duzo pokoi dla dzieci,Na jedna dojrzaly komorke przypada od 200-300 jed. estradiolu ,wiec powinnas sie cieszyc ,bo to juz dobrze rokuje.
Hiperka lubi sie rozwijac pare dni po punkcji,wiec musisz odczekac,rozne zrodla,roznie pisze,ze zaczyna sie od 4000,inne od 6000 .Ja mialam przy 2600 mala tez. Nie boj sie hiperka nie gryziebedzie sie cos dzialo ,pisz
bedziemy myslec w jaka strone to idzie.Mialas pobrane duzo komorek,wiec licz sie z tym ze moga cie bolec poklute jajniki. To tez nic strasznego...najwazniejszy piekny wynik,a reszta sie pouklada
![]()
Trochę boli mnie tak jakby żołądek i juz dwa razy w toalecie byłam ;(