reklama

Kto po in vitro?

cokolwiek by sie nie dzialo,my przezylysmy i ty przezyjesz.
A najgorsze jak sie zaczyna sluchac historii i tworzy gotowe scenariusze w glowie;)
Nie masz juz zadnego wplywu na co to bedzie:)
Tabletki dostalas na wywolanie @@@@@,a estradiol moze rosnac ,dlatego ze mozesz jeszcze miec komorki ,ktore nie osiagnely pelnej wielkosci i nie zostaly pobrane. Masz opcje? idz w piatek do labo i zrob sobie badanie to sie uspokoisz.
Pomysl sobie ile jest tu dziewczyn ,ktre by niebo oddaly za takie 22 piekne komoreczki,teraz juz optymistycznie,ok:)

Dostinex jest na hamowanie hiperki;) takze pan doktor,madry facio o wszystkim pomyslal:)
No to mnie pocieszylas ;) bardzo wam dziewczyny dziękuje ze czytacie moje marudzenie i wspieracie Dzięki wam wszystkim za otuchę

reklama
Boje sie żeby nie wyładować w szpitalu na hiperke tak jak dzisiaj jedna dziewczyna opowiadała ze leżała 3 tyg i wyszła na zadanie a miała zagrozenie życia nawet
Mi pobrali 29 komórek, miałam hiperke , której wczesniej tez się bałam, ale tutaj dziewczyny tak mnie z nią oswoiły, ze nie była taka straszna :) przypadki ze szpitalem i zagrożeniem życia sa bardzo rzadkie, nie zakładaj od razu najgorszego. Ja wieczorem po punkcji juz kwiczałam z bólu, przy każdym siku praktycznie wyrywałam umywalkę ze ściany, tak ją ściskałam, ale przeżyłam, odczekałam swoje i taaaadaaaaa jutro pierwsze usg :) wiec Glowa do góry kochana, będzie Db :)

Mi pobrali 29 komórek, miałam hiperke , której wczesniej tez się bałam, ale tutaj dziewczyny tak mnie z nią oswoiły, ze nie była taka straszna :) przypadki ze szpitalem i zagrożeniem życia sa bardzo rzadkie, nie zakładaj od razu najgorszego. Ja wieczorem po punkcji juz kwiczałam z bólu, przy każdym siku praktycznie wyrywałam umywalkę ze ściany, tak ją ściskałam, ale przeżyłam, odczekałam swoje i taaaadaaaaa jutro pierwsze usg :) wiec Glowa do góry kochana, będzie Db :)

No mnie narazie nic nue boli i żadnych przeciwbólowych leków nie musiałam brać póki co ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry