Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A poza tym to jesteśmy z Anika umówione z wózkami na spacer. Nad Wisłą. Przecież z brzuchem tyle na nas czekać ni będzie. A jak się nie wyrobimy to jej skarbek juz z wózka wyrośnie![]()
Haha. Nie właśnienad Wartano chyba ze cos przeoczylam,w sumie nie bylo mnie juz pare miesiecy w Poznaniu,wiec moze Wisla teraz plynie...
![]()
Oj tam. Czepiacie się.Westi! Przez te Twoja Wisłę już miałam wizję pakowania się ię wyjazdu co najmniej do Warszawy hehhe Ann, z moich danych wynika, ze jeszce nie ma dopływu Wisły do Warty, więc może jednak nad tą poznanska rzeka sie spotkamy
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Westi! Przez te Twoja Wisłę już miałam wizję pakowania się ię wyjazdu co najmniej do Warszawy hehhe Ann, z moich danych wynika, ze jeszce nie ma dopływu Wisły do Warty, więc może jednak nad tą poznanska rzeka sie spotkamy
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Oj tam. Czepiacie się.chciałam Wam w Poznaniu nowy szlak turystyczny stworzyć. Nad Wisłą
a co mi się w głowę wbiło to nie wiem.
czerwienie się ze wstydu
Falka widzę zdrowo. A ja wyrodna matka, kropka próbuje budyniem przekupić![]()
Oo. A tu chciałabym powiedzieć, że ogrom rodaków myśli, że Szczecin nad morzem leżyJak juz koniecznie chcesz to przezuc morze do Poznania![]()