reklama

Kto po in vitro?

Ew, bo to tsk jest. Gdybym nie podchodzila do transferu tylko "normalnie" z mężem podała sobie zarodek tam gdzie trzeba :) to teraz byłabym w pracy, z niewiedza o jego istnieniu. I żaden ból piersi czy też jego brak, czy kłócie w jajniku, boku, podbrzuszu głowy by mi nie zwróciły. A tak jak człowiek wie, że to małe życie w sobie nosi to wyczulony na wzystko jest. Nawet ze świadomością, że niczego spodziewać się nie można i żadne objawy o niczym na tym etapie nie świadczą, to i tak się w ciało wsluchuje:)

reklama
Ilka ale to ani w jedną ani w druga stronę o niczym nie świadczy. Ja się niczym nie martwię i Ty też daj sobie z tym spokój. :)

Luteine bierzesz ?

Tak mam 3 x2 (100) i podjęzykowa 3x2 ,
Wiem , ze to o niczym nie świadczy staram sie nie myślec , ale czasami samo w łepetynę wchodzi . Chociaż dopiero dzisiaj zaczęłam myślec tak na dobra sprawę .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No dokladnie tak jak mowicie. Wsluchujemy sie w swoje cialo, w najmniejsza zmiane czy to juz TO. Czy to juz objawy zycia ktore chce z nami zostac. Naiwne to ale dajace nadzieje, wiara czyni cuda :) Gdybysmy pracowały nie zwrocilybysmy na to uwagi, gdyby wszystko bylo naturalnie pewnie jak zwykle jezdzilybysmy na rowerach,bralybysmy ulubione gorace kapiele, skakaly i biegaly na silowni itp i pewnie nic by sie nie stalo i ciąża by sie utrzymala. Teraz chuchamy, dmuchamy, na sile odpoczywamy i szukamy objawów a caly czas nic nie wiadomo czy wogole sie uda... Ehh losie...
Ewunka a Ty gdzie sie podzialas? Zaczelas juz stymulacje?
No nic zeby tyle nie myslec biore sie za pieczenie ciasta i moze zamienie wystrój na szafy ma letnie ciuchy w koncu :))

Laski-

endo ma 12 mm,wszystko wyglada TOP ;)

moj M. jak to powiedzial"stanal na wysokosci zadania" i wraca juz do domu.
Strawbelko,mysle ze powinnas teraz dbac o ciaze a nie zastanawiac sie nad forma podawania leku;)

Prolutex jest gesty i dlatego troche nieprzyjemny w uzyciu,ja robilam go zawsze powoli i bylo mi wszystko jedno,boli czy nie wazne po co to robilam:)
O wiele lepiej sie wchlania,nie przechodzi przez watroba,tylko od razu do krwiobiegu.
Bralam 1 dziennie,zastepuje do 8 dowcipnych globulek.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry