reklama

Kto po in vitro?

Westi, byłam na zakupach, a teraz zrobię porządki w ubraniach. Muszę część wyrzucić. Ja sama nie kupiłam jeszcze nic dla Malucha, ale torby od siostry, kuzynem itp już czekają;) ja zacznę zakupy po polowkowych

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Mega ! Nawet jak nie kupujesz, ale posiadanie takich małych ubranek wow.
Takie bardziej realne to wszystko się staje. Słodko :)

reklama
Ale z tych 4 zarodków po zamrożeniu moze okazać sie ze za miesiąc nie bedzie co podać ;( a kolejnej stymulki nie planuje za dużo kosztuje i nas nie stać na następne próby ;(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziwię Ci się, że tak do tego podchodzisz:) tzn z jednej strony rozumiem, ale wczoraj najki dowiedziala się, że nic się nie zapłodniło, tak samo było u mnie ostatnio.. jakbyśmy miały 4 zarodki to byśmy skakały ze szczęścia. A to, że czekają to dobrze, zobaczą jakie są, jak się rozwijają..
Powinnaś się cieszyć..!!!
:)

Kurde no to u mnie lipa ;( nie dość ze tylko 4 zarodki nic do zamrożenia na zapas a transfer odroczony ;( to nie wróży nic dobrego ;(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Powiem Ci jak wygląda lipa po stymulacji 9 dniach 18 zastrzykach stymulacjia przerwana brak odpowiedzi na leki nie miałam nawet punkcji bo nie było z czego .......
Masz 4 zarodki transfer najprawdopodobniej za miesiąc i to nazywasz lipa. ? .?
Ja zaczynam 2 stymulacjie i co dzień się modlę by były z niej 4 zarodki o więcej nawet nie proszę .

Ostatnia edycja:
Wracam od ginki. Dostałam do brania Żelazek, bo jednak trochę mi się pogorszyły wyniki, choć tragedii nie ma. Mam brać też magnez B6, bo mi od ok tygodnia w nocy ręce drętwieją i puchna palce. Do tego pogorszyły mi się żylaki, które miałam i zapytałam co brać, czy coś mogę i poleciła Cyclo3 fort, który głównie jest na żylaki odbytu, ale na nogi też dają. Ma któraś z Was żylaki może na nodze i coś bierze? W ogóle to polecana maści, ale na nie mam uczulenie. A na uczulenia mogę sobie brać tylko wapno, od wielkiego dzwonu Claritine. No i muszę za dietę się brać, bo coś za szybko tyć zaczęłam.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bo mam transfer odroczony i te cztery co sie zapłodnily maja mrozić i za miesiąc mam mieć podane ;( ale boje sie ze nie przeżyją ;(
Kaczorek, przestan! Za dwa dni pewnie zadzwonia i powiedza Ci, ze całą czwórką zamrozona, a za miesiąc udany transfer! Z moich 3 zarodków dwa już miałam podane jako crio i pięknie się rozmrozily! Z trzecim też tak będzie, nawet nie biorę pod uwagę faktu, że coś pójdzie nie tak! Głowa do góry! U mnie z 15 nadawało się tylko 5, nawet gwarantowanej 6 nie miałam. Nie załamuj się tu, tylko wierz w swoją czwórkę:)

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry