Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mialam taka dziwna jak gabeczka, nie potrafie wytlumaczyc jaka dokladnie.Nigdy takiej wczesniej nie mialam. Taka jakby spuchnieta i taka puchata.Miałaś miękką szyjkę?
Strawbelko jak u Ciebie?
Ha ha. Przepraszam Strawbelko, ale Puchatka? OwłosionaMialam taka dziwna jak gabeczka, nie potrafie wytlumaczyc jaka dokladnie.Nigdy takiej wczesniej nie mialam. Taka jakby spuchnieta i taka puchata.
Ha ha. Przepraszam Strawbelko, ale Puchatka? Owłosionawybacz, ale rozbawiło mnie to :*
Ew wczoraj łąki, pola były, bo kudlacz jeden złapał gdzieś kleszcza ( mimo zabezpieczenia) i mąż się sam wystraszył i do lasu nie chciał
I tyle z deserku miałam![]()
Mogłabym schrupac kleszczyka. Może ananasowy by byłszkoda, bo myślałam, że coś smacznego polecisz
Ale bezpieczeństwo przede wszystkim :*
Dzień dobry kochane :*
Ann trzymam kciuki za piękne zarodeczki, transfer i powrót już z KropkamiTaniec odtańcowany :*
Kinia witajTrzymam kciuki za Twoją bete
No i oczywiście, że w kupie raźniej
Najki, żeby wszystko sie wyjaśniło, co było przyczyna niepowodzenia :*
moniusia super, że postanowiliście powalczyć jeszcze raz :*
Aniołkowa mama to prawda, długo Cie nie byłoA jak się czujecie?
Oczywiście trzymam kciuki za pozostałe dzisiejsze dziewczyny :*
Wczoraj padło pytanie o encortonie. Ja miałam po pozytywnej becie odstawić, ale cały czas biorę. Dopiero na następnej wizycie dr zadecyduje co dalej.