Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dla mnie in vitro na 1 komórce to szansa 1 na milion. Tu jeśli po stymulacji masz mniej niż 3 komórki do punkcji nie dochodzi ( jeśli robisz na fundusz ) bo szanse są tak małe ze wola zacząć stymulacjie od nowa na większych dawkach .Nie Kochana. Chodzi o badanie płynu pęcherzykowego przed pobieraniem, żeby wiedzieć czy jest komórka czy nie. Muszą to wywalczyć, bo inaczej to nie będzie miało sensu... tym bardziej, że punkcja to nie jest takie sobie coś.. tylko ingerencja..
Zgodzę się z tym, że nie ważne jakie genyTyle, że trzeba czuć albo adopcja społeczna, albo właśnie zarodka czy skorzystanie z dawstwa
Ja czuję pierwzsą opcję, druga by mi nie dawała spać po nocach
![]()
Westi wiem bo sama się zastanawiałam czy będzie rosła czy spadnie. Niestety zawsze w niepewności będziemy. Bierz przykład ze mnieAnn :*
Dzie czyny :*
Anika Twoja zasługa :*
Ew wiem, ale głowa swoje. Tym bardziej patrz beta Falki. Wiem późniejsza implantacji, ale jednak.
Doktorek tez swoim dystansem mnie nie zachwycił. Ale pozwolił nospe łykać jak boli
Miałam nie płakać. Obiecywałam sobie i przygotowałam się na wynik 0. A tu płacze, bo coś drgnelo.
A jak to wynik, który już spada?
O losie to gorsze niż czekanie na wynik![]()
Dla mnie in vitro na 1 komórce to szansa 1 na milion. Tu jeśli po stymulacji masz mniej niż 3 komórki do punkcji nie dochodzi ( jeśli robisz na fundusz ) bo szanse są tak małe ze wola zacząć stymulacjie od nowa na większych dawkach .
Mnie na 1 wizycie zapytali ile chce zaplodnic komórek i czy chce mrozic. .... moja macica moje komórki mój wybór .
A to co dzieje się w Polsce uważam ze powrót do średniowiecza
jeszcze się rozkręci betunia:-)3mam kciuki. A to 5dniowy człowiek?Ann :*
Dzie czyny :*
Anika Twoja zasługa :*
Ew wiem, ale głowa swoje. Tym bardziej patrz beta Falki. Wiem późniejsza implantacji, ale jednak.
Doktorek tez swoim dystansem mnie nie zachwycił. Ale pozwolił nospe łykać jak boli
Miałam nie płakać. Obiecywałam sobie i przygotowałam się na wynik 0. A tu płacze, bo coś drgnelo.
A jak to wynik, który już spada?
O losie to gorsze niż czekanie na wynik![]()
Pomogę Ci !Normalnie wezmę wiatrówkę męża,dorwę tego kaczora i tak mu śrutu do dupy napakuje ze nie usiądzie na niej do konca życia.
Właśnie 5 dniowy...jeszcze się rozkręci betunia:-)3mam kciuki. A to 5dniowy człowiek?