Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a Ty nie miałaś wczoraj wizyty?Pisanka na jakim etapie ciąży jesteś? Jakiej wielkości są maluchy?
no właśnie nie zmierzył mi ich ;( byłam taka zła na niego ...maluchy uciekały mam tyłozgiecie i musiał mnie bardzo mocno w brzuch druga reka naciskaćPisanka na jakim etapie ciąży jesteś? Jakiej wielkości są maluchy?
WIesz co czuję się dobrze, miałam z 5 razy całodniowe mdłosci ale delikatne bez wymiotów. brzuch czuję czasami no i chyba z igła tam siedzą bo i systematyczne kłucia też odczuwam. Głowa bolała mnie ze 3 razy tak cały dzien ze ledwo funkcjonowalam no i kregosłupPisanka, a jak się czujesz ? masz jakieś dolegliwości ciążowe ?
Ja mam taki wielki brzuchol, że nikt mi nie wierzy, że to dopiero 4 miesiąc![]()
niski, ale ja bym się nie przejmowała. może taki urok TwójDziewczyny znacie sie? Jak sie ma prg 15.59 do bety 205. Nie za malo????
a powiedz mi cz przy blizniakach szybko widac brzuch'?Pisanka, a jak się czujesz ? masz jakieś dolegliwości ciążowe ?
Ja mam taki wielki brzuchol, że nikt mi nie wierzy, że to dopiero 4 miesiąc![]()