agatek28
Fanka BB :)
Tak mam jechac, ok 11-12Agatek nie panikuj. A nie miałaś dziś do lekarza jechac?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak mam jechac, ok 11-12Agatek nie panikuj. A nie miałaś dziś do lekarza jechac?
Tak mam jechac, ok 11-12
Jakie smoczki?do butelki?
A miałaś się oszczędzać !! Kobieto plackiem masz leżeć! ! :* czekam na informacje :* kciukiJa wiem ze wczoraj bylo dobrze, cieszylam sie, nie krwawilam i pozwolilam sobie na za duzo... dzisiaj czuje sie okropnie... az ciezlo mi pisac, ze rozsadza mnie krzyz, czuje bol macicy, jajnikow. Dziewczyny ja nie jestem w stanie sie wyprostowac. Jedyny plus taki to ze juz nie krwawie/plamie. Moj M dzwonil wlasnie do lekarza, jedziemy juz teraz...
Ja wiem ze wczoraj bylo dobrze, cieszylam sie, nie krwawilam i pozwolilam sobie na za duzo... dzisiaj czuje sie okropnie... az ciezlo mi pisac, ze rozsadza mnie krzyz, czuje bol macicy, jajnikow. Dziewczyny ja nie jestem w stanie sie wyprostowac. Jedyny plus taki to ze juz nie krwawie/plamie. Moj M dzwonil wlasnie do lekarza, jedziemy juz teraz...