Ewunka
Fanka BB :)
U nas w Hiszpanii też.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas w Hiszpanii też.
Ale cesarka to nie jest taki straszny ból. Fakt potem troche ciagnie i pobolewa i trzeba na siebie uwazac ale moim zdaniem porod naturalny to dopiero bol. Ja nawet nie zaplakalam z bolu po cesarce (plakalam z emocji) ale slyszlam niejeden porod sn i tak sie darły, piszczaly ze chyba musialo ich ku***sko bolec wiec te kolezanki chyba troche naciagaja fakty.
bardzo pomocne, dziekiwejdz sobie w GRUPE : Slownik in Vitro. wrzucilam tam ostatnio to i owo o hormonach
e to ty już widzę ustawionaU mnie dobrze, walczę z mdłościami i zgagą czy cokolwiek to jest, ale kwaśno
Co do cesarki to dziś do mnie dzwoniła teściowa, siedziały z moja ginekolog nad wodą i już mam rozpiskę wizyt, no i powiedziała żebym sie przygotowała na cięcie![]()
Co do sposobu rodzenia - rozmawiałam kiedyś z lekarzem i powiedział mi (oczywiście mówię tu o moich doświadczeniach), że ze względu na wiek (ah te 41 latJa wiem właśnie, dlatego nazwałam te znajome, tzn. głównie rodzina M. paniusiami, bo właśnie tak to wszystko przedstawiają;p ale już nie ważnew każdym bądź razie najpeirw mówiły, że lepsza opcja, cesarka na życzenie, wszystko fanie, że nie będą w sposób naturalny rodzić, bo to dla nich takie niefajne.., a później, że a co to takiego poród naturalny, cesarka to dopiero ból. Bez pół litra nie rozbierzesz jak to mówią;p
Po40., no to pięknie, gratulacje![]()
bardzo pomocne, dzieki
oo serio? To chyba zwrócona mi zostanie stracona poprzednia ciążaSzansa na ciąze blizniaczą przy podaniu 2 zarodków to tylko 10%, wiec nie az tak znow duzo![]()