reklama

Kto po in vitro?

Ja mialam nk 24 i zachodzilam w ciaze naturalnie, ale wszystko sie wczesnie konczylo. Mysle ze te nk moze tak nie do konca przeszkadzaja w implantacji. Chociaz moze to zalezy od organizmu...

zachodzilas i na tym sie konczylo.u mnie sie iplantuje i odrzuca.
Gdybym miala drozne jajowody to bym tez bez problemu zachodzila i konczyloby sie tak samo.

reklama
Agatku - prawdę mówiąc nie musisz wcale jeść mięsa, szczególnie jeśli Ci nie leży. Zobacz sobie na vegespot.pl, jadłonomię, ervegan, weganona - dużo pysznego wegeteriańskiego i wegańskiego jedzenia :-) Jeśli będziesz pamiętaćo tłuszczach (orzechy, oleje itp) to kalorycznie będzie ok!
Polecam przepisy z jadlonomi. Veganskie pasztety, pysznosci;)

Ann a bakterie?? Robiłaś wszystko?

nic nie mam ,zadnych bakterii

probuje sie wlasnie umowic na konsultacje do lekarza w Oldenburgu,bo z jednej strony podcielo mi to skrzydla z drugiej ukazalo nowy swiat,w ktory przestalam juz wierzyc,ze moze(raczej nie ,ale moze) moge miec jeszcze moje dziecko.

Westi,a jesli to nie Pech....moze to mialam zrozumiec i zobaczyc:)

nic nie mam ,zadnych bakterii

probuje sie wlasnie umowic na konsultacje do lekarza w Oldenburgu,bo z jednej strony podcielo mi to skrzydla z drugiej ukazalo nowy swiat,w ktory przestalam juz wierzyc,ze moze(raczej nie ,ale moze) moge miec jeszcze moje dziecko.

Westi,a jesli to nie Pech....moze to mialam zrozumiec i zobaczyc:)
Kurde. No nie. Wiesz kombinuje. Próbuje cis wymyślić. Gdzie jest haczyk.

reklama
zachodzilas i na tym sie konczylo.u mnie sie iplantuje i odrzuca.
Gdybym miala drozne jajowody to bym tez bez problemu zachodzila i konczyloby sie tak samo.
Pierwszy raz doszlam do bijacego serduszka, chyba 6 tc. Na nastepnej wizycie juz nie bilo.
Drugi raz, beta urosla do 300 i zaczela spadac.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry