Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziś już dobrze, dziękuję☺ Ból brzucha przeszedł, okres się nie pojawił. Chciałam go przechytrzyć i zrobiłam rano sikańca. Nie powiedziałam nikomu, bo za dużo osób liczy na Kropka. Jedna kreska :\ Ale nie załamuję jeszcze rąk, może dziad po prostu Kropka nie wykrył. W piątek idę na betę. Znalazłam laboratorium, gdzie badanie zrobią mi rano,a wynik będzie o 14.Butterfly,
ja sie masz kochana?
Dobrze wracam powoli do pionu
po dyskusjach emailowych z klinka ,stanelo na tym ,ze nie zrobia mi kryo(zreszta slusznie) do poki nie zrobie ,nowego badania na NK i histeroskopii.
Nie ma zadnych powodow ,dlaczego ten transfer sie nie udal i zanim wpakujemy sie w nastepna katastrofe,musze zrobic badania.Moim zdanie slusznie,jutro ide do ginesa,obgadac temat.
Butterfly,trzymam kciukasy,![]()
Motylku ja również nie wytrzymałam i zrobiłam sikanca i tez nic.. ale wyczytałam na opakowaniu ze dopiero 8 dniowa ciążę wykrywa. .także nadal mam nadzieje. . Byle do piątku trzymam za nas obie kciuki . Pan w aptece polecił mi test dla kobiet po in vitro wykrywa juz 2 dniowa ciążę kupiłam ale się nie skuszę poczekam do piątku. ..Dziś już dobrze, dziękuję[emoji5] Ból brzucha przeszedł, okres się nie pojawił. Chciałam go przechytrzyć i zrobiłam rano sikańca. Nie powiedziałam nikomu, bo za dużo osób liczy na Kropka. Jedna kreska :\ Ale nie załamuję jeszcze rąk, może dziad po prostu Kropka nie wykrył. W piątek idę na betę. Znalazłam laboratorium, gdzie badanie zrobią mi rano,a wynik będzie o 14.
A jak Ty się trzymasz?