Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Podzielam zdanie twoje meza, i padne ze smiechu,po hormonach mi sie wobraznia wyostrzyla[emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]
Napisane na LG-D373 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie, nie mam planowanej wizyty. Bylam przeciez w poniedziałek... ehhh
Wogole jade do innego lekarza, do takiej renomowanej kliniki 100 km od domu. Udalo mi sie wcisnac, powiedzialam, ze jestem swiezo po szpitalu i z bolami. A wiec tak, boli mnie strasznie jeden jajnik, lekarz mowil, ze sie rozciagam, ale kurcze boli tylko jeden a nie dwa. Az od pachwin po krzyz! Wole byc spokojna...
No wlasnie , jak prowadzisz walke na smierc i życie z tym centymetrowym owadem[emoji1]A weź się nie oganiaj jak ci cos we włosach się szamoczeale zostawila swoje żądło czyli juz by nie przezyla i ta mala ku**a bez żądła jeszcze mnie atakowala i M ja pacnął.
Annę co se żeś juz wyobrazila?
Może też byc tak że powinnaś się zacząc przyzwyczajac do bólu. Brzmi to nie fajnie ale cóż. Mnie tak ok 8 do 10 tyg pobolewało z jednej str. Jak mówiłam, że boli mnie jajnik to usłyszałam, że jajnik nie może bolec...na pyt to co mnie boli usłyszałam nie wiem...Nie, nie mam planowanej wizyty. Bylam przeciez w poniedziałek... ehhh
Wogole jade do innego lekarza, do takiej renomowanej kliniki 100 km od domu. Udalo mi sie wcisnac, powiedzialam, ze jestem swiezo po szpitalu i z bolami. A wiec tak, boli mnie strasznie jeden jajnik, lekarz mowil, ze sie rozciagam, ale kurcze boli tylko jeden a nie dwa. Az od pachwin po krzyz! Wole byc spokojna...
No wlasnie , jak prowadzisz walke na smierc i życie z tym centymetrowym owadem[emoji1]
Napisane na LG-D373 w aplikacji Forum BabyBoom
ja mam zalecenie 3x1 nospa max, spokojnie mozesz ją łykacDziewczyny ile można brać nospy, brzuch mnie boli, a tu dopiero 15dpt...