Czesia357
Fanka BB :)
Teraz tylko pelen luzik,a jutro spisz sie ladnie! :*Ja już nasxykowalam piżame ( nie lubię tych papierowych ) szpitalnych
Omeprazol zjedzony
Czopek zaaplikowany
Jestem gotowa .
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Teraz tylko pelen luzik,a jutro spisz sie ladnie! :*Ja już nasxykowalam piżame ( nie lubię tych papierowych ) szpitalnych
Omeprazol zjedzony
Czopek zaaplikowany
Jestem gotowa .
Hmmm ruchy jelit to ja czuje caly czas w sumie jakby od poczatku cos mi tam beble w brzuchu tu poczulam jakies pulsowanie trwajace moze 2 sekundy po przylozeniu reku. A moze to nie to zglupialamKochana, nadal jestes pierworodka. Z tymi ruchami w kolejnych ciazach to chodzi o to, ze w pierwszej ciazy rozeszly sie miesnie brzucha i juz one sie nie schodza, dlatego w kolejnych ciazach czuc predzej.
Ja dopytywalam dwoch lekarzy o ruchy i obaj mi powiedzieli, ze to moja druga ciaza wiec najpredzej moge poczuc w 16 tyg ale to nie regula. W pierwszej ciazy to chyba cos ok 18 tyg najwczesniej czuc. Zapewne czulas ruchy jelit. Mam identycznie :-) :-) :-)
PowodzeniaJa już nasxykowalam piżame ( nie lubię tych papierowych ) szpitalnych
Omeprazol zjedzony
Czopek zaaplikowany
Jestem gotowa .
No nie wiem, moim zdaniem to nie ruchy. Za wczesnie.Hmmm ruchy jelit to ja czuje caly czas w sumie jakby od poczatku cos mi tam beble w brzuchu tu poczulam jakies pulsowanie trwajace moze 2 sekundy po przylozeniu reku. A moze to nie to zglupialam
Pawia mam nadzieje nie będzie bo do Eweliny wysłałam .Teraz tylko pelen luzik,a jutro spisz sie ladnie! :*
Spokojnie, poczujesz :-) Mi wczoraj lekarz tlumaczyl, ze w pierwszej ciazy to najwczesniej 18 tc, a najpozniej 22 tc. Pierwsze ruchy nie sa takie oczywiste, na poczatku to delikatne smyranie, mozna nawet tego nie poznac, brac caly czas za jelita. Dopiero potem zaczynaja sie kopniaki :-)Ja tez caly czas skupiam sie aby poczuc pierwsze ruchy i nuc tylko ruchy jelit czuje, a jestem na poczatku 17 tygodnia, powoli sie zaczynam stresowac, ty, bsrdziej ze lekarka na ostatniej wizycie mowila ze powinnam juz niedlugo cos czuc.
Ewunka powodzenia, statystycznie masz szanse ze zaplodnia sie wuecej niz 4, czego ci z calego serca zycze.Pawia mam nadzieje nie będzie bo do Eweliny wysłałam .
Jest niby 8 jajek wstępnie
Niechaj 4 będą zdolne do zapłodnienia
A 2 się zapłodnienia to oszaleje ze szczęścia
Z calego serducha,a nawet z naszych 3 serduch zycze Ci takiego wyniku albo i lepszego! :*Pawia mam nadzieje nie będzie bo do Eweliny wysłałam .
Jest niby 8 jajek wstępnie
Niechaj 4 będą zdolne do zapłodnienia
A 2 się zapłodnienia to oszaleje ze szczęścia