Sprawa już jest jasna. Odbiór wyniku jest tylko formalnością, dostałam okres![]()
Odstawiam wszystkie leki,prawda?
Nie wiem tylko co z euthyrox'em. Brałam to profilaktycznie na tarczycę. Myślicie,że mam brać dalej czy też odstawić?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Sprawa już jest jasna. Odbiór wyniku jest tylko formalnością, dostałam okres![]()
Nie wiem tylko co z euthyrox'em. Brałam to profilaktycznie na tarczycę. Myślicie,że mam brać dalej czy też odstawić?
A to nie mógł od razu powiedzieć Ci, żebyś i prg zrobiła. Nie rozumiem go. Wg mnie jest to ładna beta. I znów w zawieszeniu będziesz...Motylku bardzo mi przykro.
Słuchajcie lekarz nie tryska optymizmem. Jego odp. to że wynik fajny i mam zrobić prg jeszcze i wtedy się do niego odezwać .
Czyli dalej nic nie wiem. ..
A to uparta bestia. Ale kij mu w oko dziś z wieczora pewnie pęknie.A w dupie z tym piątkiem.. Pechol nie pękł i już nie pęknie..kij mu w oko..Mam w takim razie brać luteinę pj i w poniedzialek 16.05 crio - mogę poprosić o wpis do kalendarza? Ja rozumiem że mam endometriozę IV stopnia, że generalnie nie jest różowo,że nie mam już jajowodów, że robią mi się torbiele ale że nawet po zastrzykach nie chce pękać.. nie ogarniam
edit: Motylku przykro mi ale poczekaj jeszcze na wynik :* Przytulam mocno.
Tak już doszłam mnie jak zwykle żołądek dokucza jajnika nie czuje wcale .Butterfly - ale skąd ten pesymizm? Spokojnie, czekamy na wynik, jak widzisz piątek 13go noże byc szczęśliwy
Ewunka - a Ty jak? Doszłas juz do siebie?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Przykro miSprawa już jest jasna. Odbiór wyniku jest tylko formalnością, dostałam okres