Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aniczko a moglabys napisac jak wyglada dieta bez glutenu, szczerze to ja jestem zielona w tym temacie...
Nie dramatyzujMąż mówi domu nie postawie bo mnie nie stać drzewo zasadzilem to teraz syn.
Mam pół strychu różowych ciuszków po koleżankach dziwnie chłopiec będzie wyglądał w różowym .....
Ale wszystko jedno byle zdrowe było![]()
Tak w wielkim skrócie, to dieta ta polega na wyeliminowaniu zbóż i produktów, które je zawierają, tak więc tradycyjne chleby, ciasta, makarony, słodycze odpadają. Możesz jesć produkty na bazie mąki gryczanej, kukurydzianej, jaglanej, kokosowej, ziemniaczanej. Absolutnie zakazana pszenica, żyto, jęczmień, owies (chyba ze ekologiczny).
Chleb pieczemy sami, makarony są ogólnie dostępne. Ponadto można ryż.
Trzeba też uważać na przyprawy - mieszanki odradzam, bo tam jest gluten. Postawić na jednoskładnikowe i świeże zioła.
Tak naprawdę nie jest to trudna - tylko początkowo może się tak wydawac![]()
No to oby sie spełniło :* bo jak nie to będzie dymKoralik a mi się dzis snilo ze bylas w ciąży z bliźniakami a podobno sny z piątku na sobotę się sprawdzają![]()