Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale żołądek czy dół brzucha? No to razem jutro się będziemy stresowacCzesc dziewczyny. Miłego i udanego dnia mimo ze zimno i mokro!
Ja niestety od wczoraj borykam sie z bólami brzucha. Mam nadzieje ze to tylko jakas niestrawnosc i szybko minieboje sie ze cos sie dzieje. Jutro lekarz prawdę mi powie...
Z dzidzia ok, z lozyskiem przodujacym juz srednio...Agatek glowa do gory, bylas przeciez na badaniu dopiero co i wszystko ok .
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Też jestem tego zdania. Nikt przecież nie są Ci 100% pewności, ze sie uda. Nie ma tu znaczenia pochodzenie komórek.
Przed Tobą kolejne próby! Niech przyniosą szczęśliwe rozwiązanie
Znaczenie w sumie ma,bo z moimi,z roznych względów mialam przy kazdej probie okolo 20 %z dawczyni 50%,mnie dorwalo te inne 50%oprocz tego,jak tak patrzę na historie leczen na moim drugim forum,nie jest niczyn nienormalnym 5-6prob z czego jest jedna ciaza i pomiedzy 2 poronienia.Jak sie komus udaje za pierwszym razem,to ma wiecej szczęście niż myśli.
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum Ba