Ewunka
Fanka BB :)
Nie zalecenia lekarza by ograniczyc gluten ze wzgledu na endometriozeEwunka - celiakia?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie zalecenia lekarza by ograniczyc gluten ze wzgledu na endometriozeEwunka - celiakia?
Generalnie wszystko...... ja wiedzialam ze ta dieta jest trudna....... ale ja 90 % tych rzeczy nie podejrzewalam o glutenJa te odkrycia w sobote juz robilam,czekolada tez![]()
Oj nie wiem czy wlasnie nie musimy jej nastraszycFalka, Ty pracujesz w szpitalu, prawda? Zrezygnuj, idź na L4. Moja znajoma jest lekarzem, pracowała w ciąży. Zaraziła się jakąś bakterią. Tragicznie się to skończyło, nie będę opowiadać, żeby Cię nie straszyć. Teraz Ty i Twój maluch jesteście najważniejsi. Odpoczywaj w domu, dbaj o siebie i zapomnij o pracy![]()
Ojjjjj i tu sie mylisz z 5 kaw rozpuszczalnych 3 zawieraly glutenwiekszosc zarcia naturalnie nie zawiera glutenu :-) jogurty naturalne, maslo, kawa rozpuszczalna (taka zwykla, nie inka) :-)
Czekam razem z TobaNo to ja juz w trojpakupozostaja 2 tygodnie czekania
![]()
Moja siostra ma depresje (a siostra mieszka z rodzicami i z mężem no i z synkiem 6 mięs.)Malutkikaczorku to mama czy siostra ma depresje??