reklama

Kto po in vitro?

Bedziesz dalej podchodzic do transferow z zarodkow dawczyni? Bo jesli dobrze pamietam to takie sa czy bedziesz na swoich jajkach probowac?[/QUO

Dalej dawczyni,bo szanse sa o wiele wieksze i tak ,a oprocz tego mam gwarancje tego ,ze na jakies 90%urodze zdrowe dziecko,wolne od chorob genetycznych.Dawczyni aktualna ma 26 lat.Ma 2 zdrowych dzieci.wazy 55 kg.wiec wyjsciowo juz o wiele lepiej niz ja.

reklama
Mocne kciuki za dzisiejsze wizyty &&&&
Martka83 super wiesci maluszek piękny a krwiak się wchłonie nie ma innej opcji;)))
Falka idź na zwolnienie przynajmniej będziesz wiedziała że nie ma opcji czegoś złapać;)

Butterfly co u Ciebie?

Dzis wzielam wolne bo niby mialam byc po transferze i wyruszylam do sklepu by kupic rzeczy bez glutenu .....
nie podejrzewalam ze margaryna guma do zucia kostka rosolowa rozpuszczalna kawa jogurt i milion rzeczy zawiera gluten:szok: jezuuuuuu

No to ja juz w trojpaku :D pozostaja 2 tygodnie czekania :)

Załączniki

• PicsArt_1463392379545.jpg
    PicsArt_1463392379545.jpg
    340,7 KB · Wyświetleń: 96
reklama
Ja jutro Wam przyniose dobre wiesci :). Oby. Dzisiaj sobie troche pomarudze...
Ktora z Was normalnie pracuje w tej dlugo oczekiwanej ciazy? Zastanawiam sie czy warto narażać babelka... Pracy nie mam ciezkiej, nic nie dzwigam i nie latam w kolhozie ale narażona jestem na czynniki biologiczne, rozne syfy ludzie przynosza, rozne drazniace odczynniki, dojezdzam kawal drogi i zastanawiam sie czy warto? Skoro teraz jest w sumie najważniejszy okres bo wszystko sie u malucha wyksztalca. Jak to jest u Was?
Na zwolnienie i to juz :)
Czyzbyś pracowała w laboratorium?
Skoro pracujesz z czynnikami biologicznymi to ja bym jak najszybciej poszla na zwolnienie bo niestety ale narazasz siebie i dziecko na roznego rodzaju infekcje.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry