Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja to tylko gdybam sobie bo widze ze tak szybko dziewczyny sie dowiaduja , gorzej jak dr zrobi psikusa i nie zrobi usgTo wcześnieja jak byłam w ciazy pierwszej to płeć poznałam dopiero okoli 20 tyg
Kupujesz wszystko ze znaczkiem bez glutenu ?
A tam drJa to tylko gdybam sobie bo widze ze tak szybko dziewczyny sie dowiaduja , gorzej jak dr zrobi psikusa i nie zrobi usg![]()
biopsję miałąm na myśli, a o histero napisałamnie będzie tak zwany scraching histerii juz miałam
Na szczescie nie mam az takiego wielkiego parcia zeby wiedziec, w sumie nie plakalabym jakby do porodu sie wypinalA tam drGorzej jak Kropek tyłek wypnie i tyle będziesz widziała
![]()
Co do wizyty, niech to bedzie moja tajemnica. I tak wystarczajaco Wam jecze, nie chce zebyscie wziely mnie za kompletna wariatke. Tak czy siak wiem bedzie chlopczyk. I owszem wczesnie, ja w pierwszej ciazy dowiedziałam sie w 17 tc.
Moj Janek to nogi rozkladal jak na fotelu ginekologicznym. Drugi Babel z kolei wczesniej caly czas krzyzowal nogi :-)A tam drGorzej jak Kropek tyłek wypnie i tyle będziesz widziała
![]()