reklama

Kto po in vitro?

reklama
Czesia jakie imiona beda mieli Twoi synkowie?? Wyprawke cala juz skompletowalas?
Agatek,mial byc Kacper i Weronika:P ale ze drugie bobo pozazdroscilo pisiolka bratu bedzie to Kacper i Filip <3
Tak wyprawka juz czeka na maluchy;) ich komoda zapelniona,lozeczko skrecone,kosmetyki tez juz mamy,no i torby spakowane :)
Jeszcze tylko czekamy na wozek:( mial byc po max 4-5 tygodniach,leci 6 tydz a wozka ani widu ani slychu:(

Agatek,mial byc Kacper i Weronika:p ale ze drugie bobo pozazdroscilo pisiolka bratu bedzie to Kacper i Filip <3
Tak wyprawka juz czeka na maluchy;) ich komoda zapelniona,lozeczko skrecone,kosmetyki tez juz mamy,no i torby spakowane :)
Jeszcze tylko czekamy na wozek:( mial byc po max 4-5 tygodniach,leci 6 tydz a wozka ani widu ani slychu:(
Ale super, imiona sliczne! Prawie finiszujesz :-) zazdro! :-)
A pokaz wozeczek dla chlopakow

Rany jak ja zazdroszczę tym ściskającym się z kibelkiem... Dużo bym dała, żeby też się pościskać...
A póki co rozpoczął się 7 dpt. Nie czuję się ni cholery ciążowo. Dół brzucha boli czasami okresowo, czasami przestaje (ale nie wiem czy sam z siebie czy od nospy, którą biorę 3x1). Cycki też czasem bolą bardziej czasem mniej, raz są napięte, a raz flaczki. Poza tym żadnych innych objawów, więc za wszystko odpowiedzialne raczej leki...

Agatek,mial byc Kacper i Weronika:p ale ze drugie bobo pozazdroscilo pisiolka bratu bedzie to Kacper i Filip <3
Czesia a jaki wózek zamawialas? Te z siedzeniami obok siebie czy jedno za drugim? 3 w 1 czy oddzielnie?

Ale nie w szpitalu gdzie wszystko z czym przyjdzie pacjent fruwa w powietrzu.
Niech siedzi w domu i cieszy sie ciaza hehe i wyspi sie za wczasu bo jak urodzi to juz sobie nie pospi :)
Zgadzam sie ja pracuje w gabinecie stomatologicznym - swoje juz przepracowalam chyba , w sobote poprosze dr o L4 koniec z tym staniem na nogach , teraz torche wypoczynku...

reklama
Ale super, imiona sliczne! Prawie finiszujesz :-) zazdro! :-)
A pokaz wozeczek dla chlopakow
Jutro bede wiedziala duzo wiecej mam nadzieje,chcialabym zeby lekarz wystawil mi zlecenie na cc,to juz wogole bysmy wszystko wiedzieli ;)
Wozek jest taki
Link do: Wózki dziecięce BEBETTO - Nowoczesne wózki dziecięce - Producent wózków dziecięcych - - BEBETTO 42
Tylko zirytowala mnie ta firma,bo jak zamawialismy to na str widniala pelna gama kolorow,wozek zamowiony,kasa wplacona,a po tyg odzywa sie firma,ze teraz produkuja tylko szary,bardziej szary i mniej szary,czarny i czerwony,i zamiast zielonego bedzie czerwony:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry