Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U nas byl mega problem z drugim imieniem dla chlopca. Nie spodziewalismy sie. Ja zylam nadzieja,ze jak sie uda to zeby byla 1 dziewczyneczka,a wyszla 2 i to obaj chlopcy. Kilka razy zlapalam sie na tym,ze mowilam do tego drugiego "ej Ty i cos Ty zrobilKostek, Franek albo Leon. Jeszcze sie nie zdecydowalismy do konca. Chyba nasz starszak bedzie losowal.
U nas w pierwszej ciazy imie mielismy wybrane juz przed ciaza, ja wiedzialam ze bedzie chlopiec. Mielismy imie tylko dla chlopczyka. I od transferu nasz Kropek byl Jankiem. Ja w 8 tc kupowalam typowo meskie sweterki, chociaz mi mowili a co zrobisz jak bedzie coreczka jednak. Ja bylam pewna swojego. Nie wiem skad to wiedzialam, chyba czulam.Agatek Franek tez mi się podoba
U mnie dla chłopca M wybrał, a dla dziewczynki jaWięc zobaczymy kogo Kropek posłucha
![]()
Wiesz jeden swiecil pisiolem na prawo i lewo w 12 tc,a drugi laskawie pozwolil sie podgladnac ok 23 tc wiec wieszno do 12 tyg znow nie jest tak daleko ale jak tyłek wypnie to po sprawie ;p
Jestem na to gotowaWiesz jeden swiecil pisiolem na prawo i lewo w 12 tc,a drugi laskawie pozwolil sie podgladnac ok 23 tc wiec wiesz![]()
A dla dziewczynki jakie macie?Jestem na to gotowaŻe będę w niepewności czekać dłużej
Chociaż teściowa jakoś upiera się i woła po imieniu już do brzucha i słyszę tylko Jak tam Wojtuś? Bądź grzeczny dla mamusi. A ja, że nie wiadomo jeszcze co będzie i niech nie mówi po imieniu. Denerwuje mnie to juz trochę. Mogliśmy nie mówic jakie imiona
U mnie raz tesciowa pytala o imiona,mowimy ze bedzie Kacper i nie wiemy moze Krystian,Filip albo Marcin...a ta wali ze Erazm to takie ladne ponoc Starotestamentowe imie...padlam,mowie no napewno tylko ze nie chce kiedys od wlasnego dziecka uslyszec,ze czuje sie nie kochane,ze tak go oszpecilismyJestem na to gotowaŻe będę w niepewności czekać dłużej
Chociaż teściowa jakoś upiera się i woła po imieniu już do brzucha i słyszę tylko Jak tam Wojtuś? Bądź grzeczny dla mamusi. A ja, że nie wiadomo jeszcze co będzie i niech nie mówi po imieniu. Denerwuje mnie to juz trochę. Mogliśmy nie mówic jakie imiona
Ja właśnie też już mam wybrane liczę ciagke na parke albo dwie dziewczynki bo u nas w rodzinie i u m same chłopakiU nas w pierwszej ciazy imie mielismy wybrane juz przed ciaza, ja wiedzialam ze bedzie chlopiec. Mielismy imie tylko dla chlopczyka. I od transferu nasz Kropek byl Jankiem. Ja w 8 tc kupowalam typowo meskie sweterki, chociaz mi mowili a co zrobisz jak bedzie coreczka jednak. Ja bylam pewna swojego. Nie wiem skad to wiedzialam, chyba czulam.
Teraz za nic w swiecie nic nie wyczulam. Obstawialam dziewczynke :-) jest drugi chlopiec :-)