reklama

Kto po in vitro?

Ja właśnie też już mam wybrane liczę ciagke na parke albo dwie dziewczynki bo u nas w rodzinie i u m same chłopaki :( tylko ja z siostrą cioteczna dziewczyny i u m.to samo na tyle facetów chyba 10... 3 dziewczyny a ode mnie na 12 dwie :) więc muszę zasilić grono damskie :)
No i ja strasznie chcialam miec dziewczynke,teraz w rodzinie blizszej tylko chlopcy sie rodza,kuzynostwo,ktore ma dzieci ma tylko chlopcow i co przeciez my nie mozemy byc gorsi i wylamywac sie przed szereg.

reklama
20160423_161401.jpg

Metryczki juz na chlopakow czekaja ;)

Załączniki

• 20160423_161401.jpg
    20160423_161401.jpg
    467,1 KB · Wyświetleń: 458
Mój m jest w uk tam każdy mu.wrozy córki :) a on się wkurza :) ja tylko jem owoce i slodycze haha więc może będzie :p Chociaż to loteria co do zachcianek :)
No wlasnie. Na chlopcow ponoc ciagnie do kwasnego,a mi nic o tym nie wiadomo:P w ciazy nie smakuja mi ogorki kiszone i nie mam do nich ciagot ale zupa ogorkowa jest ok,ostatnio M kupil kapuste kiszona,tez lubilam,a teraz tak mi smierdzi,ze nie wyrabiam :( za to ostatnio siedze w slodkim,a to nijak ma sie do chlopcow ;)
Nawet zastanawialam sie czy jednak nie bedzie w tym jedej laseczki:D na drugi dzien dzwoni kupmela,ze snilam jej sie na porodowce i ze jedak byl Kacper i Weronika :) potem dzwoni moja mama z pyt czy wogole jestem pewna,ze nie bedzie jednej dziewczynki ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry