ewelin86
Fanka BB :)
Powiem Ci, że już mi przeszłoI ani do frytek,ani do kebaba,ani do zelek... ;> nie oszukuj![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Powiem Ci, że już mi przeszłoI ani do frytek,ani do kebaba,ani do zelek... ;> nie oszukuj![]()
Hahaha no takPowiem Ci, że już mi przeszłoPo dzisiejszej zachciance na jajecznice, żle się to skończyło
![]()
hehe ja mysle o słodkim jabłkuHahaha no tak
Ja mam cisnienie na arbuzachyba M bedzie mial misje po pracy
![]()
Z maluszkiem wszystko okno i nadrobiłam drugą turę...
Ewa, mam nadzieję, że leki pomogą i obędzie się bez operacji! a jak z MAluszkiem? wszytsko ok?
Agatek, gratuluję!czy to oznacza, że dzisiaj znowu byłas u lekarza i mialas usg?
A Ty jak się czujesz. ? Leki coś pomogły. ? Jak sprawa wygląda.Z maluszkiem wszystko ok
Nie stresować się .Pisanko ja tez sie boje jak diabli... Dopiero 12 a gdzie do 16.20...o ktorej masz wizyte? Ty juz wiesz ze masz mieszkańców a ja mam tylko papierowy wynik...jeju zeby na tym USG byla nasza kropka.... My tez juz mamy opcje imion dla parki, juz od dawna siedza nam w głowie. Witek i Iga![]()
Moi tesciowie nie wiedzieli o ostatnim podejsciu,powiedzielismy im w 10 tc,tesc zapytal wtedy o imiona,powiedzielismy co i jak,tesciowa oczywiscie musiala skwitowac po swojemu,lepsze beda Wiktor i Wiktoria,bo to od zwyciestwa...a za chwile mowi,mam nadzieje,ze nie bedziecie ich ubierac tak samo...Mój M ciągle mówi, ze jakby sie jeszcze okazało, że jednak będą bliźniaki to Ida i Polana chłopaka wymyślił Ryśka
Teściowa (co akurat zaczyna mnie już powoli drażnić) mówi caly czas, że mam w brzuchu Marysię, bo taka wymodlona (tak naprawdę wiem, że wymyśliła to z innych powodów, cały czas wkręca nam że skoro ja jestem Marta M Marcin to dziecko też niech bedzie na "mar..." Chłopaka nazwala już Marcelem teraz świruje z Marysią)
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty, samych dobrych wiadomości i pięknych widoków