koralik83
Fanka BB :)
Słońce, u mnie dopiero 1dpt i juz mam dosyć. Leżę i pracuje z kanapyDziewczyny ja oszaleje w domu dzisiaj mam mega kijowy dzień;((( a to dopiero 3 dpt
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Słońce, u mnie dopiero 1dpt i juz mam dosyć. Leżę i pracuje z kanapyDziewczyny ja oszaleje w domu dzisiaj mam mega kijowy dzień;((( a to dopiero 3 dpt
Właśnie napisałam do szpitala gdzie jest quaa moja wizyta i co się stało z moimi jajkami bo ja do dziś nie wiem czy się zaplodnily i na tym koniec czy się nawet nie zaplodnily. ..... wiem ze nie podjęły współpracy a co to znaczy ?Ewunka,no ja czekam na Twoje wiesci jaki plan sie szykuje![]()

jak nie to ja ją. ....ja też zazdroszczę tych wizyt i wymyślania imion i mdłości i wszystkich uroków związanych z ciążą...Nie bój się bo dzisiaj kolejna magiczna wizyta)
Tak wam zazdroszczę tych wizyt i serduszek nie mogę wyobrazić sobie nic bardziej pięknego![]()
Możesz dokładnie w dzień okresu albo w 50 dzień słyszałam tu o takich opoznieniach. ....ja też zazdroszczę tych wizyt i wymyślania imion i mdłości i wszystkich uroków związanych z ciążą...
Przy pierwszej procedurze dostałam 3 dniową morulę, tym razem 5 dniową blastulę. Wtedy dostałam okresu w 9 dpt. Dzisiaj mam 7 dpt i zaczynam świrować. Boję się tego 9 dnia... Jeśli zarodek się nie zagnieździł, to kiedy mogę dostać okresu zakładając, że moje cykle trwają ok. 28-31 dni?
Dla mnie dni 1-3 po transferze były najgorsze. Teraz tylko stres.Słońce, u mnie dopiero 1dpt i juz mam dosyć. Leżę i pracuje z kanapya tak naprawdę to wszystko mnie wkur*** i spac mi się chce. Co za dzień. .
Ja miałam podaną blastkę i zaczęłam plamić w 9dpt. Teraz od 3 dni boli mnie brzuch i mam intensywną @.ja też zazdroszczę tych wizyt i wymyślania imion i mdłości i wszystkich uroków związanych z ciążą...
Przy pierwszej procedurze dostałam 3 dniową morulę, tym razem 5 dniową blastulę. Wtedy dostałam okresu w 9 dpt. Dzisiaj mam 7 dpt i zaczynam świrować. Boję się tego 9 dnia... Jeśli zarodek się nie zagnieździł, to kiedy mogę dostać okresu zakładając, że moje cykle trwają ok. 28-31 dni?
hahahaha no racja! ale szczerze, to naprawdę zupełnie nie czuję, że mogłabym być w ciąży...[/QUOTE][QUOTE="Ewunka, post:
Ale jakiego okresu w ciąży się nie ma okresu
Nie znam się, ale gdyby tak było, to by go nie mroziliDziewczyny ponawiam pytanie. Jestescie bardziej doswiadczone w temacie. Czy mrozone nasienie jest gorszej jakosci niz swieze?