reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ewunka,no ja czekam na Twoje wiesci jaki plan sie szykuje:)
Właśnie napisałam do szpitala gdzie jest quaa moja wizyta i co się stało z moimi jajkami bo ja do dziś nie wiem czy się zaplodnily i na tym koniec czy się nawet nie zaplodnily. ..... wiem ze nie podjęły współpracy a co to znaczy ?
Jakaś dzisiaj chodzę wściekła :growl:
Chciała bym już znać plan co dalej kiedy
No i czy moja szanowna @ przyjdzie w terminie z 11 dni :growl: jak nie to ja ją. ....

Nie bój się bo dzisiaj kolejna magiczna wizyta;))
Tak wam zazdroszczę tych wizyt i serduszek nie mogę wyobrazić sobie nic bardziej pięknego ;)
ja też zazdroszczę tych wizyt i wymyślania imion i mdłości i wszystkich uroków związanych z ciążą...

Przy pierwszej procedurze dostałam 3 dniową morulę, tym razem 5 dniową blastulę. Wtedy dostałam okresu w 9 dpt. Dzisiaj mam 7 dpt i zaczynam świrować. Boję się tego 9 dnia... Jeśli zarodek się nie zagnieździł, to kiedy mogę dostać okresu zakładając, że moje cykle trwają ok. 28-31 dni?

ja też zazdroszczę tych wizyt i wymyślania imion i mdłości i wszystkich uroków związanych z ciążą...

Przy pierwszej procedurze dostałam 3 dniową morulę, tym razem 5 dniową blastulę. Wtedy dostałam okresu w 9 dpt. Dzisiaj mam 7 dpt i zaczynam świrować. Boję się tego 9 dnia... Jeśli zarodek się nie zagnieździł, to kiedy mogę dostać okresu zakładając, że moje cykle trwają ok. 28-31 dni?
Możesz dokładnie w dzień okresu albo w 50 dzień słyszałam tu o takich opoznieniach. ....
Ale jakiego okresu w ciąży się nie ma okresu

[QUOTE="Ewunka, post:
Ale jakiego okresu w ciąży się nie ma okresu[/QUOTE]
hahahaha no racja! ale szczerze, to naprawdę zupełnie nie czuję, że mogłabym być w ciąży...

Ja miałam podaną blastkę i zaczęłam plamić w 9dpt. Teraz od 3 dni boli mnie brzuch i mam intensywną @.
Okresy mam bardzo regularne, co 27-28 dni, jak widać, nawet transfer w niczym nie przeszkodził :-\ Ale Ewunka ma rację, w ciąży nie ma się okresu ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry