ewelin86
Fanka BB :)
Czesia ja też juz nie ogarniamNo nie moge...jaka baba w ciazywez tu jej dogodz...raz chce bliskie spotkania,raz nie. Ew nie ogarniam
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czesia ja też juz nie ogarniamNo nie moge...jaka baba w ciazywez tu jej dogodz...raz chce bliskie spotkania,raz nie. Ew nie ogarniam
![]()
Mrożone jest lepsze bo przetrwają twardziele i zuchy. Embriolog ma łatwiej z selekcjia tak czytałamDziewczyny ponawiam pytanie. Jestescie bardziej doswiadczone w temacie. Czy mrozone nasienie jest gorszej jakosci niz swieze?
No właśnie nic się nie dzieje jakiś placzliwy dzień i sobie wkrecam ;(( oszalejęCo się dzieje?
To swietnie...na nasienie meza nie mam co narzekac...bo jak norma jest 15mln/ml to on ma 305 mln/ml...no ale niech przezyja twardziele...Mrożone jest lepsze bo przetrwają twardziele i zuchy. Embriolog ma łatwiej z selekcjia tak czytałam
Wiem...gdybym miala mozliwosc to skorzystalabym oczywiscie ze swiezego...ale maz bedzie dopiero w grudniu...szkoda mi tego czasu na czekanie...katharina mrozone nasienie tez jest ok, ale pytałam lekarza czy jest sens zebysmy zamrazali na zapas to mowi ze nie, bo jak maja mozliwosc to i tak proboja ze swiezego.
Kiedy masz wizytę i rozpiske stymulacji. ?To swietnie...na nasienie meza nie mam co narzekac...bo jak norma jest 15mln/ml to on ma 305 mln/ml...no ale niech przezyja twardziele...
I najwazniejsze zebym ja cos splodzila...jakies jajca...a z tym tragedia
To Cię pocieszę. Do tej pory mam płaczliwe dniNo właśnie nic się nie dzieje jakiś placzliwy dzień i sobie wkrecam ;(( oszaleję
Jestem po wizycie i z nastaniem @ musze zaczac brac 2 op pod rzad antykoncepcji bo mam isc dlugim protokolem. A potem stymulacja. Wiec troszke sobie jeszcze poczekam i ominie mnie refundacja lekow. A potem bede stymulowana. U mnie problemem jestem ja. Na nic nie reaguje i mam pco. Dopiero mniej wiecej tak po 16 zastrzykach menopuru plodze jakies jajko. Jestem po dwoch nieudanych iui i ok.3 latach staran i szkoda mi troche czasu...Kiedy masz wizytę i rozpiske stymulacji. ?
Jaki powód in vitro ?
A to nie ma możliwości żeby dr wpisał ci wcześniej receptę na łąki do stymulacji? Jak wie jakie leki to może by wypisal wcześniej i byś mogła w czerwcu jeszcze je wykupićJestem po wizycie i z nastaniem @ musze zaczac brac 2 op pod rzad antykoncepcji bo mam isc dlugim protokolem. A potem stymulacja. Wiec troszke sobie jeszcze poczekam i ominie mnie refundacja lekow. A potem bede stymulowana. U mnie problemem jestem ja. Na nic nie reaguje i mam pco. Dopiero mniej wiecej tak po 16 zastrzykach menopuru plodze jakies jajko. Jestem po dwoch nieudanych iui i ok.3 latach staran i szkoda mi troche czasu...