reklama

Kto po in vitro?

reklama
katharina mrozone nasienie tez jest ok, ale pytałam lekarza czy jest sens zebysmy zamrazali na zapas to mowi ze nie, bo jak maja mozliwosc to i tak proboja ze swiezego.

Kiedy masz wizytę i rozpiske stymulacji. ?
Jaki powód in vitro ?
Jestem po wizycie i z nastaniem @ musze zaczac brac 2 op pod rzad antykoncepcji bo mam isc dlugim protokolem. A potem stymulacja. Wiec troszke sobie jeszcze poczekam i ominie mnie refundacja lekow. A potem bede stymulowana. U mnie problemem jestem ja. Na nic nie reaguje i mam pco. Dopiero mniej wiecej tak po 16 zastrzykach menopuru plodze jakies jajko. Jestem po dwoch nieudanych iui i ok.3 latach staran i szkoda mi troche czasu...

reklama
Jestem po wizycie i z nastaniem @ musze zaczac brac 2 op pod rzad antykoncepcji bo mam isc dlugim protokolem. A potem stymulacja. Wiec troszke sobie jeszcze poczekam i ominie mnie refundacja lekow. A potem bede stymulowana. U mnie problemem jestem ja. Na nic nie reaguje i mam pco. Dopiero mniej wiecej tak po 16 zastrzykach menopuru plodze jakies jajko. Jestem po dwoch nieudanych iui i ok.3 latach staran i szkoda mi troche czasu...
A to nie ma możliwości żeby dr wpisał ci wcześniej receptę na łąki do stymulacji? Jak wie jakie leki to może by wypisal wcześniej i byś mogła w czerwcu jeszcze je wykupić

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry