Czesia357
Fanka BB :)
A jak ja mowilam,ze rycze na zawolanie i siedze osmarkana do pasa to wszystkie sie ze mnie smialy. I coTo Cię pocieszę. Do tej pory mam płaczliwe dni![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A jak ja mowilam,ze rycze na zawolanie i siedze osmarkana do pasa to wszystkie sie ze mnie smialy. I coTo Cię pocieszę. Do tej pory mam płaczliwe dni![]()
Oj tam oj tamA jak ja mowilam,ze rycze na zawolanie i siedze osmarkana do pasa to wszystkie sie ze mnie smialy. I co![]()
gdyby u nas były dwie dziewczynki, to będzie Pola i KajaMój M ciągle mówi, ze jakby sie jeszcze okazało, że jednak będą bliźniaki to Ida i Polana chłopaka wymyślił Ryśka
Teściowa (co akurat zaczyna mnie już powoli drażnić) mówi caly czas, że mam w brzuchu Marysię, bo taka wymodlona (tak naprawdę wiem, że wymyśliła to z innych powodów, cały czas wkręca nam że skoro ja jestem Marta M Marcin to dziecko też niech bedzie na "mar..." Chłopaka nazwala już Marcelem teraz świruje z Marysią)
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty, samych dobrych wiadomości i pięknych widoków
A to tak mozna? Dzięki musze spytac mojego ginekologaA to nie ma możliwości żeby dr wpisał ci wcześniej receptę na łąki do stymulacji? Jak wie jakie leki to może by wypisal wcześniej i byś mogła w czerwcu jeszcze je wykupić
16 to sporo ale dostajesz pewnie małe dawki. ? Wiesz już ile Ci zaleci. ?Jestem po wizycie i z nastaniem @ musze zaczac brac 2 op pod rzad antykoncepcji bo mam isc dlugim protokolem. A potem stymulacja. Wiec troszke sobie jeszcze poczekam i ominie mnie refundacja lekow. A potem bede stymulowana. U mnie problemem jestem ja. Na nic nie reaguje i mam pco. Dopiero mniej wiecej tak po 16 zastrzykach menopuru plodze jakies jajko. Jestem po dwoch nieudanych iui i ok.3 latach staran i szkoda mi troche czasu...
Hej dziewczyny...na tym watku was tylko podczytywalam ale wczoraj zakonczyla sie moja podroz z iui bo beta wyszla <2 i pozostala mi tylko hiperka. Teraz chcialabym byc tu stalym bywalcem i podjac walke z in vitro. Niestety moj M wyjezdza na pol roku i bede miec pod reka tylko zamrozone nasienie i dlugi protokol. Podejscie komercyjne i niestety nie zalapie sie na leki refundowane. Za co bardzo chce podziekowac rzadzacym oszolomom.
Mam pytanie czy takie mrozone plemniki sa gorsze od swiezych?
Możesz zapytać bo co mu szkodziA to tak mozna? Dzięki musze spytac mojego ginekologa