Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tylko czytalam, bo sama sie balam ze mam wyrostek. Czytalam same pozytywne komentarze, ze to bezpieczne w ciazy dla Maluszka.Dziewczyny pomocy czy ktoś z Was był w ciąży operowany na wyrostek lub słyszał o takim przypadku
Dziewczyny, ja się póki, co żegnam z forum...
Nie ogarniam ostatnio tego co się dzieje. Jestem bardzo zmęczona i przybita.
Muszę odetchnąć...
Za Was wszystkie trzymam mocno kciuki. Za owocne stymulacje, udane transfery, zdrowe bobasy i piękne widoki. A za te na finiszu, za szybkie i jak najmniej bolesne rozwiązania.
Zdrówka i nie poddawajcie się!
A ja siedzę i wyje z niewyspania. Co noc mam problemy ze snem. Jestem na tym etapie ze sikam co chwilę, wracam do łóżka z wc i zanim usne to muszę iść znowu. Boli mnie dosłownie wszystko przez ten brak snu
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny, ja się póki, co żegnam z forum...
Nie ogarniam ostatnio tego co się dzieje. Jestem bardzo zmęczona i przybita.
Muszę odetchnąć...
Za Was wszystkie trzymam mocno kciuki. Za owocne stymulacje, udane transfery, zdrowe bobasy i piękne widoki. A za te na finiszu, za szybkie i jak najmniej bolesne rozwiązania.
Zdrówka i nie poddawajcie się!
No wiem ze za wczesnie. 21Dpt blastocysty. Myslalalm ze juz cos bedzie jak beta taka wysoka. Glupia blondi. Poraz kolejny kolor włosów mnie nie zmylilFalka a ktory masz dpt?
Poprostu wybralas sie za wczesnie na usg. Na nast wizycie bedzie serduszko bilo. Zobaczysz! :-)