Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja biorę 2x2Dzis kupilam sobie Magne B6. Jak go stosowac? W ulotce jest napisane 6-8tabl na dzien. Ale to jest chyba przesada
Hmm moze uda mi sie to polaczyc z pracaNo Gosiu mamy nadzieję ze będziesz tak aktywna jak nasza Aanika dziękujemy za czas![]()
Ja teoretycznie moge bete zrobic 27 ale chyba poczekam do poniedziałku 30...sama nie wiemAnn uwielbiam Cię suuper ten Twój 1.87 to mnie pocieszylas.
Koralik ja betę będę robiła 25 bo 26 jest święto ale wynik poznam dopiero 27
Katharina tez dzis kupilamDzis kupilam sobie Magne B6. Jak go stosowac? W ulotce jest napisane 6-8tabl na dzien. Ale to jest chyba przesada
Ja nie miałam. Ale miałam inne objawy implantacjiDziewczyny a czy bez plamienia przy zagnieżdzeniu oznacza że się nie udało.? Każda z was miała plamienie implantacyjne.?
To zależy jaka dawka. Niektore maja 100mg niektore 56mg.Dzis kupilam sobie Magne B6. Jak go stosowac? W ulotce jest napisane 6-8tabl na dzien. Ale to jest chyba przesada
Aniolkowamamo a jakie miałaś objawy?Ja nie miałam. Ale miałam inne objawy implantacji