annemarie
Fanka BB :)
Crio. Kurcze to cos mi sie pomyliło. Przepraszam
nie przepraszaj ,sama sie juz zakrecilam,to znaczy zwale na Ew. ta mnie zakrecila ,jak ruski czolg
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Crio. Kurcze to cos mi sie pomyliło. Przepraszam
Ann przykro mi ze cie tak potraktowali ale dlaczego?wiadomo ze mnie w ha zrobili ,to wiadomo na pewno.25 maja mam wizyte przed histeroskopia. Jesli chodzi o to osiagnelam totalny spokoj,
sobie czekam.Sama siebie przekonuje ,ze to bedzie ostatnie podejscie( i oczywiscie,wiem,ze wcale nie)
![]()
Madzionga gratuluje...cudowne wiadomosci...cześć kobitki
jestem jestem, tylko od razu po wizycie do pracy poleciałam i dopiero teraz mam trochę wolnego
Maluszki już wcale nie są takie małe: ważą po 200g !!!! ładnie rosną, przytulają się do siebie i już coś kombinują
wszystko jest w porządku, nawet na basen mogę chodzić![]()
ejjj.... Ja tez się sama zakręciłamMówiłam, że do bystych nie należe
![]()
Wolę być na bieżąco, bo później by było ciężko załapać o co chodziłoa jaka czujna bestia do tego![]()
Ja tez go stosuje...do tego czytalam ze koenzym q10 jest dobry na jakosc jajek...Dziewczyny często pytacie o jakieś suplementy na ładne jajeczka, mnie lekarz kazał brać inofem 2 razy dziennie do punkcji, nie wiem czy pomógł ale jednak 10 dojrzałych jajek było, wiec myśle ze mogę polecić ten preparat![]()
zapomnieli mi zrobicAnn przykro mi ze cie tak potraktowali ale dlaczego?
Boze niektorzy to naprawde konowaly...dosyc ze tyle wycierpialas i kasa i stres to jeszcze niedopatrzenia z ich strony. Przeciez takie kliniki istnieja dzieki nam...powinni dla nas na rzesach stawac a nie kuzwa olewac...i czlowiek sam musi sie doksztalcac...zapomnieli mi zrobicjakies 75% z immunologi,tzn.moj lekarz zlecil tylko pare,ja mialam do niego zaufanie i wierzylam ,ze wszystko ok,a Pani w labo mnie uswiadomila jak zobaczyla moje badania,ze to nawet podstawowy profil nie jest.
Tak samo z histeroskopia,robilam 2,5 roku temu,moj ginekolog byl zdania ,ze nie ma sensu bo napewno nadal wszysko ok,to samo zdanie byly lekarz z klniki,a aktualna klinika i nowy gines, kaza robic bo tak jak bylo wszystko pieknie,tak juz dawno moglo sie zmienic.
Ja czuję się chyba ok pachwina dalej ciągnie czasem gdzieś tam zakluje i tyle. Oszaleć można z nudów i oczekiwaniaHaaaa...Tu Cię zaskoczę
To było jednorazowa randka z kibelkiem
Mdłości oczywiście są i dziś z tego powodu sie popłakałam, bo mnie denerwuja już te odruchy wymiotne z rana. Nigdzie do 11 nie moge na spokojnie wyjść
A Ty Natalia jak tam się czujesz?