reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ann przykro mi ze cie tak potraktowali ale dlaczego?
zapomnieli mi zrobic;) jakies 75% z immunologi,tzn.moj lekarz zlecil tylko pare,ja mialam do niego zaufanie i wierzylam ,ze wszystko ok,a Pani w labo mnie uswiadomila jak zobaczyla moje badania,ze to nawet podstawowy profil nie jest.
Tak samo z histeroskopia,robilam 2,5 roku temu,moj ginekolog byl zdania ,ze nie ma sensu bo napewno nadal wszysko ok,to samo zdanie byly lekarz z klniki,a aktualna klinika i nowy gines, kaza robic bo tak jak bylo wszystko pieknie,tak juz dawno moglo sie zmienic.

zapomnieli mi zrobic;) jakies 75% z immunologi,tzn.moj lekarz zlecil tylko pare,ja mialam do niego zaufanie i wierzylam ,ze wszystko ok,a Pani w labo mnie uswiadomila jak zobaczyla moje badania,ze to nawet podstawowy profil nie jest.
Tak samo z histeroskopia,robilam 2,5 roku temu,moj ginekolog byl zdania ,ze nie ma sensu bo napewno nadal wszysko ok,to samo zdanie byly lekarz z klniki,a aktualna klinika i nowy gines, kaza robic bo tak jak bylo wszystko pieknie,tak juz dawno moglo sie zmienic.
Boze niektorzy to naprawde konowaly...dosyc ze tyle wycierpialas i kasa i stres to jeszcze niedopatrzenia z ich strony. Przeciez takie kliniki istnieja dzieki nam...powinni dla nas na rzesach stawac a nie kuzwa olewac...i czlowiek sam musi sie doksztalcac...

reklama
Haaaa... :D Tu Cię zaskoczę :) To było jednorazowa randka z kibelkiem :) Mdłości oczywiście są i dziś z tego powodu sie popłakałam, bo mnie denerwuja już te odruchy wymiotne z rana. Nigdzie do 11 nie moge na spokojnie wyjść
A Ty Natalia jak tam się czujesz?
Ja czuję się chyba ok pachwina dalej ciągnie czasem gdzieś tam zakluje i tyle. Oszaleć można z nudów i oczekiwania

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry