reklama

Kto po in vitro?

Koralik co u Ciebie,jak się czujesz?
Ewelin jak u Ciebie z mdlosciami i przytulanie kibelka,?
Anika jak Pola daje już czadu czy jeszcze spokojnie?
Pisanka i Martka83 gdzie jesteście jak się czujecie??

Annemarie naprowadzić mnie proszę na słownik in vitro o lekach jakie można brać itd bo nie umiem znaleźć
Jestem jestem, podczytuję:) cos czuję, ze u ciebie Db się dzieje:)
Mnie pobolewa brzuch, dzisiaj luteina wypłynęła beżowa, nie wiem czemu, ale jestem spokojna, leżakuje. Chociaz jutro wracam do pracy to bardzo się cieszę, w domu dziczeję:/
Dziś w biedronce przyuważyłam nowe rodzaje żelek, dwie paczki kupione, zjadłam około 8 i standardowo mi źle:)

reklama
kurde no, nie wiedziałąm, jak to powiedziec... wydało się :D

a powaznie, to padłam wczoraj po oczekiwaniu na męża wracjącego z niemieckich landów i jak przez mgłę widziałąm Twoją wiadomość... wybacz :*

Dobra jestes, raz wyjechal i juz padasz? mojego nigdy nie ma, za to padam jak przyjedze,przez 10 lat sie jeszcze nie przyzwyczailam,ze mieszkamy razem:p:p:p

Jestem jestem, podczytuję:) cos czuję, ze u ciebie Db się dzieje:)
Mnie pobolewa brzuch, dzisiaj luteina wypłynęła beżowa, nie wiem czemu, ale jestem spokojna, leżakuje. Chociaz jutro wracam do pracy to bardzo się cieszę, w domu dziczeję:/
Dziś w biedronce przyuważyłam nowe rodzaje żelek, dwie paczki kupione, zjadłam około 8 i standardowo mi źle:)

ja wczoraj wrabalam cale czekolade;)po tych wczorajszych akcjach:) i bylo mi tez niedobrze.I na pewno miala gluten i resztki orzeszkow ziemnych z produkcji:D:D:D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry