reklama

Kto po in vitro?

cześć kobitki :)
jestem jestem, tylko od razu po wizycie do pracy poleciałam i dopiero teraz mam trochę wolnego :)
Maluszki już wcale nie są takie małe: ważą po 200g !!!! ładnie rosną, przytulają się do siebie i już coś kombinują :)
wszystko jest w porządku, nawet na basen mogę chodzić :)
no to pięknie!:) i bardzo ładna waga Maluszków:) niech zdrowo rosną:)

Gosia, lepiej przerzuć się na leki na bazie paracetamolu. wiem, że słąbsze, ale korzystaniejsze dla komórek niż te z ibuprofenem

reklama
jestem jestem, tylko od razu po wizycie do pracy poleciałam i dopiero teraz mam trochę wolnego :)
Maluszki już wcale nie są takie małe: ważą po 200g !!!! ładnie rosną, przytulają się do siebie i już coś kombinują :)
Gratki. Oby tak dalej :)

Gosia może masz migrenę? Ja mam po hormonach, nie mogę brać antykoncepcji (w sumie i tak nie potrzebuje), u mnie wtedy tylko ketonal działa :/

Czyli nadal jest chłopiec i niespodzianka. ?

gdybys zaczela brac estradiol np od 14 dnia cyklu to wtedy by czekali na owulacje i zrobili krio zaraz po,w sumie owulacja do niczego nie potrzebna ,chodzi znowu o grobosc endometrium.A teraz jedziesz na sztucznym cyklu i jedynym priorytetem jest piekne endo.:):):)
No we wtorek lekarz mówił ze wszystko idzie książkowo ;) jutro kolejna wizyta przed crio i mam nadzieje ze ostatnia ;) chociaż na jedno jeśli lekarz mówi ze tak dobrze wszystko idzie to martwię sie ze jest zbyt pięknie i ze bedzie żarło żarło i zdechnie..... ;(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry