ewelin86
Fanka BB :)
Nie Ann tak tylko napisałamczego nie ogarniasz?
pislas o dlugim protokole ,ktory jesli dobrze cie rozumiem ,przygotowywal cie do icsi? si???![]()
A ogolenie chodzi o te zastrzyki na pęknięcie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie Ann tak tylko napisałamczego nie ogarniasz?
pislas o dlugim protokole ,ktory jesli dobrze cie rozumiem ,przygotowywal cie do icsi? si???![]()
Nie Ann tak tylko napisałam
A ogolenie chodzi o te zastrzyki na pęknięcieZe 2 razy brałam a 2 nie
![]()
ten ovritelle czy jakos taknie mam pojecia,co za zastrzyki przed krio na pekniecie? teraz ja nie ogarniam
ja tez mialam 3 krio na naturalnym cyklu i niczego nie bralam,chyba ze mowimy o zastrzyku z hcg ktory przy icsi sluzy do pekniecia komorek,przy krio stosuje sie go ,zeby ulatwic kropkowi zakopywanie.Mozliwe ,ze jest jeszcze cos innego,don´t know![]()
jest na pekniecie,ale ma tez inne zastosowanie,ten ovritelle czy jakos takChyba, że ja cały czas myślałam ze on jest na pęknięcie
O matko człowiek już zgłupiał
![]()
Kaczorku jesli jestes na estrofemie to nie bedzie żadnego pecherzyka bo to jest sztuczny cykl, wiec nie będzie tez nic na pekniecie. Dr zobaczy Twoje endometrium da Ci leki z progesteronem i po ok 5 dniach bedzie crio. Przynajmniej tak bylo u mnie.Pisałam rano ale nikt mi nie odpowiedział ;( Chodzi o to ze na początu przyszłego tyg mam mieć crio a od 3dc biorę estrofem i acard to czy pęcherzyk w czasie owulki sam pęknie czy znow trzeba bedzie robić jakis zastrzyk przed transferem?Jak to jest?
Haaaa...Koralik co u Ciebie,jak się czujesz?
Ewelin jak u Ciebie z mdlosciami i przytulanie kibelka,?
Anika jak Pola daje już czadu czy jeszcze spokojnie?
Pisanka i Martka83 gdzie jesteście jak się czujecie??
Annemarie naprowadzić mnie proszę na słownik in vitro o lekach jakie można brać itd bo nie umiem znaleźć
Haaaa...Tu Cię zaskoczę
To było jednorazowa randka z kibelkiem
Mdłości oczywiście są i dziś z tego powodu sie popłakałam, bo mnie denerwuja już te odruchy wymiotne z rana. Nigdzie do 11 nie moge na spokojnie wyjść
A Ty Natalia jak tam się czujesz?